Çözüldü Server Spigotu Başlattığımda Bilmediğim Bir Sorun Çıkıyor Ve Spigot Donup Kalıyor Çalışmıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BilalTaha

Aresnw.keyubu.com
Elmaslar
2
Minecraft
ByUykulu

Discord:

ByUykulu#1454

Selamün Aleyküm;

Diceksiniz Bu kişiyi neden hep yazıyor baska carem yok :D

Sıkıntım şu Server Spigoti başlatıyorum Server Acılıyor Sonra Hata Alıyorum Server consol donup kalıyor Sonrada Restart Atıyor!
Hata Şu:

[19:25:51] [Server thread/ERROR]: Could not pass event InventoryClickEvent to ItemSpawner v9.9
org.bukkit.event.EventException
at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader$1.execute(JavaPluginLoader.java:297) ~[craftbukkit.jar:git-Bukkit-33d5de3]
at org.bukkit.plugin.RegisteredListener.callEvent(RegisteredListener.java:62) ~[craftbukkit.jar:git-Bukkit-33d5de3]
at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.fireEvent(SimplePluginManager.java:501) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-33d5de3]
at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.callEvent(SimplePluginManager.java:486) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-33d5de3]
at net.minecraft.server.v1_8_R1.PlayerConnection.a(PlayerConnection.java:1521) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-33d5de3]
at net.minecraft.server.v1_8_R1.PacketPlayInWindowClick.a(SourceFile:31) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-33d5de3]
at net.minecraft.server.v1_8_R1.PacketPlayInWindowClick.a(SourceFile:9) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-33d5de3]
at net.minecraft.server.v1_8_R1.PacketHandleTask.run(SourceFile:13) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-33d5de3]
at java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.call(Unknown Source) [?:1.8.0_151]
at java.util.concurrent.FutureTask.run(Unknown Source) [?:1.8.0_151]
at net.minecraft.server.v1_8_R1.MinecraftServer.z(MinecraftServer.java:656) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-33d5de3]
at net.minecraft.server.v1_8_R1.DedicatedServer.z(DedicatedServer.java:284) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-33d5de3]
at net.minecraft.server.v1_8_R1.MinecraftServer.y(MinecraftServer.java:609) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-33d5de3]
at net.minecraft.server.v1_8_R1.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:517) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-33d5de3]
at java.lang.Thread.run(Unknown Source) [?:1.8.0_151]
Caused by: java.lang.NoSuchMethodError: org.bukkit.event.inventory.InventoryClickEvent.getClickedInventory()Lorg/bukkit/inventory/Inventory;
at me.java9.items.listeners.commands.KurtarmaListener.ab(KurtarmaListener.java:35) ~[?:?]
at sun.reflect.GeneratedMethodAccessor150.invoke(Unknown Source) ~[?:?]
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) ~[?:1.8.0_151]
at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source) ~[?:1.8.0_151]
at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader$1.execute(JavaPluginLoader.java:295) ~[craftbukkit.jar:git-Bukkit-33d5de3]
... 14 more

Gördüğünüz Gibi Hiçbirşey Anlaşılmıyor :D

InventoryClickEvent Metodu Sadece Spigotta Vardır. Sunucun Bukkitse Eklenti Hata Verir. Spigotsa da 1.8.x Olarak Güncelle (Tercihim 1.8.8)

InventoryClickEvent Metodu Sadece Spigotta Vardır. Sunucun Bukkitse Eklenti Hata Verir. Spigotsa da 1.8.x Olarak Güncelle (Tercihim 1.8.8)
Halil haklı, InventoryClickEvent sadece spigot da var diye biliyorum bende umarım bu öneriyi dikkate alırsın. Halil'in söylediği gibi Spigot 1.8.8 olursa daha iyi olur. İyi Forumlar!

ItemSpawner sürüm güncelle, boş boş yorumlar atmayın javadan anlamıyorsanız ki java dan anlamanız bile gerekmiyor..[DOUBLEPOST=1514633657,1514633597][/DOUBLEPOST]
Dosyaların içinde bulunan jar dosyasının adını craftbukkit.jar olarak değiştirin.
hahah :D nediyosun sen yaa

Sorunu Baslatta crafbukkit olarak ayarlıymıs ve ben spigot yükledim değiştirdim sıkıntı yok!

Sorunu Baslatta crafbukkit olarak ayarlıymıs ve ben spigot yükledim değiştirdim sıkıntı yok!
İsimlerin Pek Bir Önemi YOK. Spigotu craftbukkit Olarak Editlesen de Spigot Spigottur. Böyle Bir Sorunla Karşılaşırsan İlk Yapacağın Şey. Spigot / Bukkit Sürümlerini Değiştirmek. Bu Değişim İçin de En Mantıklı Site:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İsimlerin Pek Bir Önemi YOK. Spigotu craftbukkit Olarak Editlesen de Spigot Spigottur. Böyle Bir Sorunla Karşılaşırsan İlk Yapacağın Şey. Spigot / Bukkit Sürümlerini Değiştirmek. Bu Değişim İçin de En Mantıklı Site:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Beyler 1 Dakika İlk başta Yazdığım Sorun Kaltı Ama Spigotun Donması Hala Gitmedi Sorunun Şu Olduğunu Kanıtladım ama Nasıl Yapıcam Bilmiyor Serverde Kill Yazıp Veya Herhangi bir Şekilde Öldüğümüzde Spigot Donuyor :D Ne Kadar Saçma Bir Sey Ama Yeniden Doğmayı Ayarlıyamıyorum ! Bide Essentialsdan Spwnı Ayarlıyorum Eskideki Authmede Cektiğim Spawnda Doğuyor!

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl