XBrexorX#2521
Demek istediğinizi anlamadımhazır spawnımız var spawn diye bir klasör açıp içine attım level nameye spawn diye yazdık sonrasında ne yapacağız?
Spawnı ayarlamak istiyoruz kademe kademe anlatır mısınız elimizde spawn varDemek istediğinizi anlamadım
XBrexorX#2521
dosya uzantısı nedirSpawnı ayarlamak istiyoruz kademe kademe anlatır mısınız elimizde spawn var
XBrexorX#2521
Hocam dosyanın uzantısı ney?
XBrexorX#2521
Reis spawn dosyasının uzantısı nedşrkral dediğini anlamadım ekte fotoğraflarını attım
XBrexorX#2521
Reis spawn dosyasının uzantısını soruyorum çünkü world mü veya bir schematic uzantısı olduğunu bilmek istiyorum ona göre çünkü anlatacağım istersen internette biraz araştırabilirsin de benzer konular çıkacaktırayrı bir eklenti değil spawnı ayarlamadan bahsediyorum ben
world dosyasıReis spawn dosyasının uzantısını soruyorum çünkü world mü veya bir schematic uzantısı olduğunu bilmek istiyorum ona göre çünkü anlatacağım istersen internette biraz araştırabilirsin de benzer konular çıkacaktır
XBrexorX#2521
world dosyası ise içine atacaksınız bu kadar basit sonra bir spawn eklentisiyle de /spawn komutunu ayarlayacaksınız.world dosyası
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!