Server Spawn Çalışması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan S3YTAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.845
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

S3YTAN

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Er84Eg.png
Er84Eg.png
Beyler serverin spawnı nasıl, yapıyorum iyi gidiyormu bunu yap diyiceğiniz birşey varmı ? öneriye açığım
6rPL70.png

Son düzenleme:
Bence bir builderden yardım al

Bana kalırsa başarısız biraz değil çok gelişmen gerekiyor gerçekten çok az emek sarfetmiş gibisin :(

Boşluklara ot, çiçek veya ağaç ile güzelleştirebilirsin. Etrafına dağlar yapabilirsin.

Bunu devam ettirip biraz da süsleme yaparsan ortaya güzel birşey çıkabilir .

Güzel olmuş.Az daha emek sarf et.Güzel birşeyler çıkacağına inanıyorum.Birde ağaçlandırma yap.[DOUBLEPOST=1481656907,1481656876][/DOUBLEPOST]Güzel olmuş.Az daha emek sarf et.Güzel birşeyler çıkacağına inanıyorum.Birde ağaçlandırma yap.

Güzel olmuş.Az daha emek sarf et.Güzel birşeyler çıkacağına inanıyorum.Birde ağaçlandırma yap.[DOUBLEPOST=1481656907,1481656876][/DOUBLEPOST]Güzel olmuş.Az daha emek sarf et.Güzel birşeyler çıkacağına inanıyorum.Birde ağaçlandırma yap.

Güzel Yorumun için teşekkürler bende öyle yapmayı düşünüyordum. :)[DOUBLEPOST=1481659827][/DOUBLEPOST]
Bunu devam ettirip biraz da süsleme yaparsan ortaya güzel birşey çıkabilir .

Anladım Yorumun için teşekkürler. :)[DOUBLEPOST=1481659898][/DOUBLEPOST]
Boşluklara ot, çiçek veya ağaç ile güzelleştirebilirsin. Etrafına dağlar yapabilirsin.
Yorumun için teşekkürler bende öyle yapmayı düşünüyorum. :)

g28aG5.png

2012 yılında yaptığım ilk spawn'dı beyler :(
@Cremranyec78

Son düzenleme:
Çok Basit Olmuş ağaçlarla Şekillendir ve 4 Bir Yanada Kule yap :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl