Çözüldü Server Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SiaFurler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.695
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SiaFurler

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Selam Benim Sorunum Şu Serverimi Açıyorum Sorunsuz Açılıyo Ama Sonrasında Hiçbirşey Yapamıyorum Blok Kıramıyorum Gamemode 1 E Geçemiyorum Sadece Süzülerek Blokların İçinden Geçiyorum Yardım Edermisin

gamemode 3deisndir konsoldan gamemode 1 nick yaz o da olmazza op deilsindir

essentials plugininden kaynaklı olabilir
Plugin yok serverde daha doğrusu world edit world guard ve voxelsniper var onlar içinde gereklimi ess[DOUBLEPOST=1499804015,1499803614][/DOUBLEPOST]
gamemode 3deisndir konsoldan gamemode 1 nick yaz o da olmazza op deilsindir
Server Portlu Server Gamemode 1 de olduğumdan eminim ve kendime op verdim essantails yükledim sorunum hala aynı[DOUBLEPOST=1499804565][/DOUBLEPOST]@FurKqnTR

Sunucuyu baştan başlatmanız yardımcı olabilir sanırsam veya sunucudan çıkıp girmeniz gerekebilir bendede bazen aynı sorun oluyordu sunucudan çıkıp girince düzeliyordu.

Sunucuyu baştan başlatmanız yardımcı olabilir sanırsam veya sunucudan çıkıp girmeniz gerekebilir bendede bazen aynı sorun oluyordu sunucudan çıkıp girince düzeliyordu.
1 defaya Mahsus Düzelmişti Şimdi Gine Aynı Bana Yardım Edermisiniz Sunucu İp Sini Versem

Ben Edebilirim Skypeden Ulaşın Lütfen Skype :MattiaFox_Emre

Huzuni'nin FreeCam'i Açık Kalmıştır Bak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl