Çözüldü Server Slot

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan beratskra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.576
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

beratskra

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
55
Merhaba arkadaşlar ben minecraft sunucusu satın aldım fakat VDS "DEĞİL" Bu yüzden slotunu düşüremiyorum hosting ismi vermek istemiyorum herhangi bir plugin varmıdır slot sayısını düşürebileceğim yani diyelimki şuan sunucumuz 3gb ram 50 slot diyelim ben 3gb ram kalıcak fakat slotunu dusurebılecegım dusurdugum sayıdan fazlası gıremıcek varmı böle bir plugin?

Plugine ne gerek varki arkadaşım? :)
Sunucu dosyalarına gir orda server.propities olması lazım oraya gir orda slot yeri var ordan ayarla ;)

Plugine ne gerek varki arkadaşım? :)
Sunucu dosyalarına gir orda server.propities olması lazım oraya gir orda slot yeri var ordan ayarla ;)
Dostum sunucum VDS Değil ftp üzerinden ftp üzerindeki bir sunucuya server.propities vermiyor :D

Nasıl vermiyor ya sunucu dosyalarını göremmiyorsan sunucu açmanın ne anlamı kalıyor?

Gerçekten çok saçma :)

Neden düşürmek isteyesin ki?
Çok istiyorsan fake-drop gibi bir şey kullan.
MotdManager'de vardı bu özellik istediğin gibi artıp çoğalıyor ama 30 yaptıysan 35 bile girebilir yani sunucuya özele bağlar yine.
Veya AxiTR Bilişim'e destek bildirimi aç yardımcı olmaya çalışırlar.

Neden düşürmek isteyesin ki?
Çok istiyorsan fake-drop gibi bir şey kullan.
MotdManager'de vardı bu özellik istediğin gibi artıp çoğalıyor ama 30 yaptıysan 35 bile girebilir yani sunucuya özele bağlar yine.
Veya AxiTR Bilişim'e destek bildirimi aç yardımcı olmaya çalışırlar.
Örneğin Sunucum 4gb ram varken diyelim 20 Kişi olmasını istiyorum çünkü 20/20 dolucak ve lag olmaması gerek o yüzden düşürmek istiyorum

Örneğin Sunucum 4gb ram varken diyelim 20 Kişi olmasını istiyorum çünkü 20/20 dolucak ve lag olmaması gerek o yüzden düşürmek istiyorum
Mantıklı, o zaman fake playeri kullanın oyuncular öyle sansın girmeye tenezzül etmesin?
Veya istediğiniz rakamı aldığınızda whitelist felan açın ya da en son çözüm destek bildirimi.

Mantıklı, o zaman fake playeri kullanın oyuncular öyle sansın girmeye tenezzül etmesin?
Veya istediğiniz rakamı aldığınızda whitelist felan açın ya da en son çözüm destek bildirimi.
En iyisi hosting değiştirmek :)

Ticket aç yaparlar kısa yol bu :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl