Çözüldü Server resetleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rikolatte
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 810
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rikolatte

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
7
Arkadaşlar ben şimdi sunuyu resetlemek istiyorum ama sunucyu tekrar kur yükle çok uzun ben şöyle bişey düşündüm.
World dünyasını silsem bişey olurmu oyuncuların neleri gider mesela hangi ayarlar kaybolur ve birde şunları sıfırlamak isityorum
oyuncuların paralarını
claim haklarını
sethome , home, eşyalarını, şifrelerini sandık kilitlerini lockette pro falan filan hepsini sıfırlamak istiyorum pluginlerin içinde player data var onu silsem işe yararmı

Arkadaşlar ben şimdi sunuyu resetlemek istiyorum ama sunucyu tekrar kur yükle çok uzun ben şöyle bişey düşündüm.
World dünyasını silsem bişey olurmu oyuncuların neleri gider mesela hangi ayarlar kaybolur ve birde şunları sıfırlamak isityorum
oyuncuların paralarını
claim haklarını
sethome , home, eşyalarını, şifrelerini sandık kilitlerini lockette pro falan filan hepsini sıfırlamak istiyorum pluginlerin içinde player data var onu silsem işe yararmı
Haritayı silerseniz haritada bulunan tüm veriler silinir. Bu ayarlarınızda bir sorun oluşturmaz.
Bahsettiğiniz özellikler için hangi eklentileri kullandığınızı söylerseniz yardımcı olabiliriz.​

Haritayı silerseniz haritada bulunan tüm veriler silinir. Bu ayarlarınızda bir sorun oluşturmaz.
Bahsettiğiniz özellikler için hangi eklentileri kullandığınızı söylerseniz yardımcı olabiliriz.​
Screenshot_4.png

Eklenti listem bu şekilde mesela
authme
deadchest
essentials
griefprevention
jobs
lockettepro
quickshop
mesela bu eklentilerin oyuncular üzerinde olan eşyalar kilitler şifreler falandır filan hepsini silmek istiyorum sunucuya yeni girmiş gibi

Ekli dosyayı görüntüle 202333
Eklenti listem bu şekilde mesela
authme
deadchest
essentials
griefprevention
jobs
lockettepro
quickshop
mesela bu eklentilerin oyuncular üzerinde olan eşyalar kilitler şifreler falandır filan hepsini silmek istiyorum sunucuya yeni girmiş gibi
Sunucu dosyaları içerisinden default world, nether ve endi silip ayrıca essentials, job, quickshop, griefprevention, authme gibi pluginlerinde save/log dosyalarını siliniz. Save/log dosyası bazen değişken olabiliyor, pluginlerin klasörünü açarsanız içerisinden bulabilirsiniz

Örneğin essentialsı sıfırlamak için şu dosyaları silebilirsiniz
1653365796293.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl