Çözüldü server properties hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KonsolCraftTR

Play.KonsolCraftr.Tk
Elmaslar
212
Minecraft
ByKonsol

Discord:

Konsol.Artz#5992

arkadaşlar ben bir hata alıyordum onlinemod true olup duruyordu server propertiesin adıda server dı sadece ama dosya turu properties dosyasıydı bende adı server olan properties dosyasının adını .properties ekledim sorun çözüldü fakat şimdide adı server olan properties dosyası yeniden geliyor ikitane properties dosyası geliyor yani
68928

server dosyasını silsemde geri geliyor ne yapmalıyım

Server dosyasını silemezsiniz bu dosya sunucunun ayarlarının bulunduğu dosyadır.

2'sinide editleyiniz. 2'sinden birisi doğru olandır :=)

Server dosyasını silemezsiniz bu dosya sunucunun ayarlarının bulunduğu dosyadır.
anlamadınız herhalde adını değiştirincede aynı şey geri geliyor eğer kendi yaptığım dosyayıda silersem hata devam ediyor
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

2'sinide editleyiniz. 2'sinden birisi doğru olandır :=)
doğru olanı biliyorum fakat yanlış olanı silemiyorum

Orada kalmasının bir zararı yoktur, eğer gitmez ise 2 jar açmaya çalışdığı için olabilir. Belkide server.propertios dosyanızdan 1 tanesi arızalıdır bu nedenden çalışmıyordur.

Sorununuz çözüldü ise Konuyu çözüldü olarak değiştirirmisiniz eğer çözülmediyse tekrardan belirtin yardımcı olmaya çalışalım
Fakat bir zararı yoktur 2Tane dosya kalabilir

Sorununuz çözüldü ise Konuyu çözüldü olarak değiştirirmisiniz eğer çözülmediyse tekrardan belirtin yardımcı olmaya çalışalım
Fakat bir zararı yoktur 2Tane dosya kalabilir
peki kalsın madem kilitlene bilir konu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl