Skript Paylaşımı Server.pro Sohbet Reklam Temizleyicisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dimitris831

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
43
Minecraft
dimitris831
Facebook
ichbindimitris
X
dimitrisabiniz

Discord:

dimitris831#0001

Merhaba arkadaşlar, bu forumda ve Skript'te yeniyim, o yüzden desteğinize ihtiyacım var.

Uzun süredir server.pro sitesi üzerinden sunucu yönetiyorum, kullananlar bilir, sürekli sohbete böyle bir mesaj gelir, bu da oyuncu kaybına veya sohbet kirliliğine neden olur.

server.pro2.png

Bugün, bu sohbet kirliliğini tamamen kendi yazdığım bir Skript ile sonlandırmak istiyorum.

Bildiğiniz üzere, internette Server.pro'nun reklamlarını engelleyen skriptler zaten mevcut, lâkin o Skriptler sadece mesajı değiştirmekte. Ben ise hem mesajın komple silinmesini, hem de "/say" komutunun çalışmasını sağladım.

Öncelikle, Skript kullanımından bahsedecek olursak:

Skripti plugins/Skript/skripts klasörüne atın, sonra /skript reload reklam-engelleyici.sk komutunu girin.
Diğer Skriptlerde böyle anti-ad skriptlerini kullanınca /say komutu ile kimse mesaj gönderemez, ama benim skriptimde oyuncular (admin.anti.ad yetkisine sahip olan kişiler) /say ile duyuru yapabilir.

server.pro3.png

Konsol üzerinden bir fotoğraf:

server.pro.png

Skriptim basit olabilir, ama birçok kişinin hayatını da kurtarabilir. Yorumlarınız ve eleştirileriniz beni daha çok geliştirecek, lütfen hiç çekinmeden dürüst bir şekilde yorum yapın.

Kod:
#=====================================#
# S E R V E R . P R O   A N T I - A D #
# ----------------------------------- #
# made by dimitris831 for mc-tr users #
# ----------------------------------- #
#=====================================#

command /say [<text>]:
    permission: admin.anti.ad
    permission message: &8&l[&cSunucu&8&l] &7Üzgünüz&8, &7bu komut sadece &cyetkililerde çalışır&8&l.
    usage: &8&l[&cSunucu&8&l] &7Bu komut sunucudaki reklamları &cengellemesi &7için &4dimitris831 &7tarafından &3&lLargest&b&lNW &7sunucusuna &cyazılmıştır&8.
    trigger:
        if executor is console:
            send "Üzgünüz, bu sunucuda anti-reklam engelleyici bulunmakta." to console
        else:
            send "&8&l[&cSunucu&8&l] &c%player% &8> &7%colored arg-1%" to all players
            stop

İndirme linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Virus-Total:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Dostum serverpro bence boş iş freemcserver kullanmanızı tavsiye ederim :) Eline sağlık ama

Dostum serverpro bence boş iş freemcserver kullanmanızı tavsiye ederim :) Eline sağlık ama

Öncelikle yorumunuz için teşekkürler, Server.pro'yu sağladığı konsol ve dosya özgürlüğü yüzünden kullanmaktayım.

Eskiden bir sunucu vardı kapanınca baya üzülmüştüm bende sunucu kurmaya çalıştım ve o sıralar server.pro kullanıyordum 2 dakikada bir o mesajı atıyordu baya gıcık oluyorduk ayrıca sohbeti gerçekten çok kirletiyordu ama artık server.pro kullanmıyorum yerel ağ sunucusu açıp yapmak daha mantıklı. Konu ve skript için tebrikler

Skript güzel ama yıl 2020 olmuş artık server.pro kullanan varmı bilemem.

Onun yerine her say komutu kullanıldığında sender console ise ve argumentler server.pro içeriyorsa göndermesini engelleyebilirsin.

Onun yerine her say komutu kullanıldığında sender console ise ve argumentler server.pro içeriyorsa göndermesini engelleyebilirsin.

Skript yazmada yeniyim, "cancel event" komutunu kullandığımda "Bu komut engellenemez." diyor.

Ücretsiz sunucu kullananlar için çok işlevli bir skript olmuş​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl