Bulundu Server.pro SERVER AÇDIM PLUGİNER ARANIYOR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esat.hasan27

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
SKYBLOCK PLUGİNİ YAPABİLEN GEREKTİĞİNDE HUB SERVER KURABİLEN YAŞI EN FAZLA 17 OLAN PLUGİNER ARANIYOR.AŞŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURUN.SON OLARAK PARA KONUSUNDA AZDA OLSA SERVERE DESTEK OLCAK.
AD:
SOYAD:
REFERANS:
ÖNCEKİ SERVERLERİNDEN Bİ TANE KANIT:(ZORUNLU DEĞİL AMA OLANA ÖNCELİK GÖSTERİLİR)
NEDEN BEN OLMAM GEREKPLUGİNER:

Ad: Göktuğ
Soyad: yeşil
Minecraft Nİck: Goktug_TR
Referansım: Daha Önce 10 dan fazla serverim oldu ve 20 den fazlada pluginir oldugum serverler vardı hepsi kapandı şuan elimde paketlerim var sağlam paketler paralı pluginler falan da var
Neden Ben olmam Gerekir: Daha İyisini Bulursan onu yap
Skype Özelden veririm
[DOUBLEPOST=1468220951,1468220897][/DOUBLEPOST]Ama Sana önerim nitradodan değilde batihostan al sunucu 3 gb falan %0 kasıntı

Referansım: Daha Önce 10 dan fazla serverim oldu ve 20 den fazlada pluginir oldugum serverler vardı hepsi kapandı şuan elimde paketlerim var sağlam paketler paralı pluginler falan da var
Skype Özelden veririm
[DOUBLEPOST=1468220951,1468220897][/DOUBLEPOST]Ama Sana önerim nitradodan değilde batihostan al sunucu 3 gb falan %0 kasıntı
Teşekkür ederim yazdıkların için şuan senden önce
birini buldum. o yapmassa senle yapmayı isterim.Eğer senle yapacak olursam msj atarım.Teşekkür ederim...

Skype Özelden veririm
Hangi Paralı Pluginlere Sahipsin Kesin Olarak FeatherBoard Ve AAC :D

Son düzenleme:
ben daha iyiyim xd[DOUBLEPOST=1468358126,1468358029][/DOUBLEPOST]AD:Koka
SOYAD:Kola
MİNECRAFT NİCKİ: Kola
REFERANS: Pfff kola içerim ben xd
ÖNCEKİ SERVERLERİNDEN Bİ TANE KANIT:(ZORUNLU DEĞİL AMA OLANA ÖNCELİK GÖSTERİLİR)
NEDEN BEN OLMAM GEREK PLUGİNER: cümle best " neden ben olmam gerek pluginer" xd
SKYPE:parayla yapıyorum plugin istersen müşteri temsilcimize ulaş skype harunbaba41
:dekme:

Sizin Yerinizde Olsam Nitrado Açmazdım , Plugin Atma Fılan Uzun İşler.

kardeş ne uzun işi file zilladan atıcaksın direk 2 dakika sürer bu işleri bilmiyorsan karışma
Karıştırdın Galiba Filezilladan Atıyosunda Teker Teker Atıyorsun.

Beyler serveri nitradodan açmadık server.pro açdık biraz kendimiz yükledik ama hala plci arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl