Uzaktan sunucuyu açıp kapamak zor iş anca kendi panelinizi kodlamalısınız.yok uzak masaüstüm var ben .bat yani cmd li konsol istemiyorum web panel gibi bişey arıyorum uzaktan serveri açıcam uzaktan konsola erişicem gibi
O tür paneller ücretli diye biliyorum internette bulabilirsin.Aksi halde kendin kodlamalısın.yok uzak masaüstüm var ben .bat yani cmd li konsol istemiyorum web panel gibi bişey arıyorum uzaktan serveri açıcam uzaktan konsola erişicem gibi
Jpanel ile sunucuyu kapama konsola erişme dosyaları erişme oyunculara erişme gibi şeyler yapabilirsiniz. Sunucuyu içinde barındırmaktan kastınız nedir Sunucu VDS de barınır ve paneller VDS den bilgi alıp size aktarır.peki vdse kurabileceğim bir panel varmı serverleri içinde barındırabileceğim
WowserTR#2143
windowsa nasıl indiricembiraz bilgin varsa bu siteyi önerebilirim.Mobildende bağlanabiliyorsun.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!