Çözüldü Server Panel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wowser

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
26
Minecraft
Eisfox

Discord:

WowserTR#2143

Bende 18 gb windows vds server var ben bu vdse uzaktan nasıl serveri açtırırım veya panel kurabilirmiyim minecraft için ? bilen biri varmı

Uzak masaüstümü yoksa putty falanmı

Bu eklenti sayesinde ayar dosyasındaki port ile sunucunuzun dosyalarına konsoluna vs. erişebilirsiniz. not: kullanmak için sunucu ip adresinizin sonuna ayar dosyasındaki portu ekleyin default port 4567 dir örn: play.mctr.com:4567 url olarak girebilirsiniz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

yok uzak masaüstüm var ben .bat yani cmd li konsol istemiyorum web panel gibi bişey arıyorum uzaktan serveri açıcam uzaktan konsola erişicem gibi

yok uzak masaüstüm var ben .bat yani cmd li konsol istemiyorum web panel gibi bişey arıyorum uzaktan serveri açıcam uzaktan konsola erişicem gibi
Uzaktan sunucuyu açıp kapamak zor iş anca kendi panelinizi kodlamalısınız.

O tür paneller ücretli diye biliyorum internette bulabilirsin.Aksi halde kendin kodlamalısın.

mcss diye bir panele rastlamıştım fakat yanıt vermiyor kapanıyor

peki vdse kurabileceğim bir panel varmı serverleri içinde barındırabileceğim
Jpanel ile sunucuyu kapama konsola erişme dosyaları erişme oyunculara erişme gibi şeyler yapabilirsiniz. Sunucuyu içinde barındırmaktan kastınız nedir Sunucu VDS de barınır ve paneller VDS den bilgi alıp size aktarır.

3 serveri tek bir ekrandan kontrol etmek istiyorum mcss buna imkan veriyordu fakat dediğim gibi yanıt vermiyor

Makine ni centos a çekersen ftp ile bağlanabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl