Server logo,icon Tasarımcısı ARANIYOR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madem yurtdışındasın yabancı çizimcilere çizdirebilirsin. Mc-market de bir sürü satıcı mevcut. Türkiyede pek çizim logo satan yok.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

20 tl? Çizim ve 20tl ? Şaka galiba.

Öyle yapıcam ama şubat 23 e kadar beklemem gerekiyor kredi kartım blok lendi

İstediğin tasarımlar dokunmatik kalem ile baya emek verilerek çiziliyor videosunu istemiştim ve türkiyede bulamazsın demiyorum zor bulursun bu tasarımı yapanları ama bu forumda bulamayabilirsin en iyisi yabancılara yaptırman ama pahalıya yapıyorlar 200 dolar falan oldugu oluyor

İstediğin tasarımlar dokunmatik kalem ile baya emek verilerek çiziliyor videosunu istemiştim ve türkiyede bulamazsın demiyorum zor bulursun bu tasarımı yapanları ama bu forumda bulamayabilirsin en iyisi yabancılara yaptırman ama pahalıya yapıyorlar 200 dolar falan oldugu oluyor
200 dolara yapan bir elin 5 parmağını geçmez. 50-60 dolara ideal bir logo yaptırabilir ama eğer gerçekten sağlam kalitede birşey yaptıracaksa Totally Drawn önerimdir.

Birçok kişi yardım yerine boş yapmayı tercih etmiş her zamanki gibi. Zaten arkadaş bulmuş konu bittiyse konu sahibi dışı kimse bir şey yazmazsa sevinirim.

Konu çözüldü mü? @LceyEnes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl