ImRexYourDeathh
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- ImRexYourDeathh
Discord:
ImRexYourDeath#8871
ImRexYourDeath#8871
Furkan Oruc#8686
permissions:
default:
- bungeecord.command.server
- bungeecord.command.list
admin:
- bungeecord.command.alert
- bungeecord.command.end
- bungeecord.command.ip
- bungeecord.command.reload
permissions:
default:
- authme.login
admin:
- authme.login
ImRexYourDeath#8871
porta açık yokta çakmalobide komut kulanıldığı için sadece çakmalobide ./server lobi veya başka bi sunucu adı yazıp şifresiz atıyor seni lobiye başka sunucuya bi pluginle oluyormus arkadsa adını unutmus bu sadece adminlerin hesabında oluyormusHocam /server lobi yazıyor derken ? Sanırım portlar açık . Minigames içindemi /server lobi yazıyorlar ?
sorunumu kesin çözermi acaba acil lazımda adminlerin hesabında giriş yapıyorlar şifresiz ./server lobi olarakBungeecordun olduğu klasöre gel ve config.yml aç. Şu kısmı bul.
permissions: default: - bungeecord.command.server - bungeecord.command.list admin: - bungeecord.command.alert - bungeecord.command.end - bungeecord.command.ip - bungeecord.command.reload
Ve hepsini silip şunu yapıştır!
permissions: default: - authme.login admin: - authme.login
(Bilerek yetkiyi authme.login yaptım, bir işe yaramaz, takmayın.
Furkan Oruc#8686
Sorunu kesin çözermi diyecene denebilirsin olmazsa tekrar yaz arkadaşa .porta açık yokta çakmalobide komut kulanıldığı için sadece çakmalobide ./server lobi veya başka bi sunucu adı yazıp şifresiz atıyor seni lobiye başka sunucuya bi pluginle oluyormus arkadsa adını unutmus bu sadece adminlerin hesabında oluyormus
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
sorunumu kesin çözermi acaba acil lazımda adminlerin hesabında giriş yapıyorlar şifresiz ./server lobi olarak
ImRexYourDeath#8871
Yaptım Olduda Başka Bi hata Çıktı Çakmalobide Şifre Girmeden ./ban yazıp ban atılıyorSorunu kesin çözermi diyecene denebilirsin olmazsa tekrar yaz arkadaşa .
eywallah Sağol Yaptım Olduda Başka Bi hata Çıktı Çakmalobide Şifre Girmeden ./ban yazıp ban atılıyorBungeecordun olduğu klasöre gel ve config.yml aç. Şu kısmı bul.
permissions: default: - bungeecord.command.server - bungeecord.command.list admin: - bungeecord.command.alert - bungeecord.command.end - bungeecord.command.ip - bungeecord.command.reload
Ve hepsini silip şunu yapıştır!
permissions: default: - authme.login admin: - authme.login
(Bilerek yetkiyi authme.login yaptım, bir işe yaramaz, takmayın.
ImRexYourDeath#8871
Bungeecoard true yap spigotyml den sonra bungecoard permissionlari silarkadas diyor en som sürüm de Bu Bengecordan Gelen Olduğu İçin Normal Çakmalobide Bulunmadığı İçin Engellemiyor
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!