Server Lag Sorunu - 4 GB Ram Server Ndn ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted User 44679

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Arkadaşlar Serverimde 4 GB Ram Var Ve Çöküp Çöküp Durup Lag Var Ne Yapmam Lazım ?

Herzaman ki gibi pluginlerini kontrol et ve consola bak ne hata atıyorsa sil olmadı sürüm degiştir kesinlikle craftbukkit idi server spigot plugin paketi yap al veya burdan sürümüne göre ayarlarsan lag çökme vs olmaz.

Herzaman ki gibi pluginlerini kontrol et ve consola bak ne hata atıyorsa sil olmadı sürüm degiştir kesinlikle craftbukkit idi server spigot plugin paketi yap al veya burdan sürümüne göre ayarlarsan lag çökme vs olmaz.
Teşekkürler Saten PL Paketimi Kendim yapıyorum ve spigot kullanıyorum , hayla kasma var chunkfix geçirirmi

Teşekkürler Saten PL Paketimi Kendim yapıyorum ve spigot kullanıyorum , hayla kasma var chunkfix geçirirmi
ola bilir genel olarak pluginden yanayım ben sen genede dediklerimi yap consola bak ne hata atıyor bak sil

Sunucunun timings değerlerini çıkar. Timings değerlerinin ne anlama geldiğini veya ne işe yaradığını bilmiyorsan buraya at birlikte inceliyelim.

Sunucunun timings değerlerini çıkar. Timings değerlerinin ne anlama geldiğini veya ne işe yaradığını bilmiyorsan buraya at birlikte inceliyelim.
Tamam Kardeşim Serverle İlgili Plugin Sorunlarını Çözüp Atacağım

:( Timings değerlerinin nasıl çıkarılacağını bilmiyorsun değil mi?

Benim TeamSpeak 3 sunucuma gel destek veriyim.

Yada burdan yazayım?

TeamSpeak 3 adresim: ForceDestek.Nitrado.Net

4 Senelik deneyimimi söylüyorum tek bir nedeni var;

İŞLEMCİ !!!

%90 ihtimalle işlemcin darboğaz yapıyordur, bu devirde tek çekirdek işlemci yetmiyor maalesef :/ VDS kullanıyorsan CentOS kullanmanı öneririm.

Timings değerlerini şöyle çıkart:
Oyundayken ilk şunu yaz: /timings on
Yarım saat sonra şunu yaz: /timings paste
Bunları yazdıkdan sonra sana oyunda bir link vericektir, o linki burda paylaş.

Timings değerlerini şöyle çıkart:
Oyundayken ilk şunu yaz: /timings on
Yarım saat sonra şunu yaz: /timings paste
Bunları yazdıkdan sonra sana oyunda bir link vericektir, o linki burda paylaş.
Tamam

scoreboard olarak kullanılan pluginlerde lag yapabiliyor gözden geçirmeni tavsiye ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl