Çözüldü Server Kendi Kendine Kapanıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ytifrezy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 734
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Göremedim tek tek çıkarıp deneyin çıkardığınızı almayın hata kalmayana kadar
Reis Modu Buldum Sildim O Düzeldi Şimdide [FML]: The state engine was in incorrect state INITIALIZATION and forced into state SERVER_STOPPED. Errors may have been discarded. Bunu Diyip Kapattı Serveri Direk Açılışta

Reis Modu Buldum Sildim O Düzeldi Şimdide [FML]: The state engine was in incorrect state INITIALIZATION and forced into state SERVER_STOPPED. Errors may have been discarded. Bunu Diyip Kapattı Serveri Direk Açılışta
Bu hata mesajı, Forge Mod Loader (FML) motorunun yanlış bir durumda olduğunu ve zorla SERVER_STOPPED durumuna geçirildiğini belirtiyor. Bu durum genellikle sunucunun başlatılması sırasında bir hata oluştuğunda ortaya çıkar ve olası hataların görmezden gelindiğini ifade eder.Bu hatanın nedeni genellikle modların uyumsuzluğu veya eksik yüklenmesidir. Sorunu çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

Aşağıdaki Adımları Deneyebilirsiniz Demişsiniz Ama Bir Adım Yok
Bu hata mesajı, Forge Mod Loader (FML) motorunun yanlış bir durumda olduğunu ve zorla SERVER_STOPPED durumuna geçirildiğini belirtiyor. Bu durum genellikle sunucunun başlatılması sırasında bir hata oluştuğunda ortaya çıkar ve olası hataların görmezden gelindiğini ifade eder.Bu hatanın nedeni genellikle modların uyumsuzluğu veya eksik yüklenmesidir. Sorunu çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

En sağlıklısı modları deneme yanılma yoluyla test edip eklemek.
Sıfırdan tek tek modları ekleyip sunucuyu kapatıp açın, hatalı modu göreceksiniz.

En sağlıklısı modları deneme yanılma yoluyla test edip eklemek.
Sıfırdan tek tek modları ekleyip sunucuyu kapatıp açın, hatalı modu göreceksiniz.
Deniyorum Ama Birsürü Mod Hata Veriyor

Deniyorum Ama Birsürü Mod Hata Veriyor
Hatalı modları eklemeyin ve bir sürü derken kastettiğiniz umarım toplu bir şekilde eklemek değildir.
Eğer modlar hatalıysa uyumlu bir şekilde çalışanlarını bulup ekleyin.

Aşağıdaki Adımları Deneyebilirsiniz Demişsiniz Ama Bir Adım Yok
Bu hata mesajı, Forge Mod Loader (FML) motorunun yanlış bir durumda olduğunu ve zorla SERVER_STOPPED durumuna geçirildiğini belirtiyor. Bu durum genellikle sunucunun başlatılması sırasında bir hata oluştuğunda ortaya çıkar ve olası hataların görmezden gelindiğini ifade eder.

Bu hatanın nedeni genellikle modların uyumsuzluğu veya eksik yüklenmesidir. Sorunu çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. **Modları Kontrol Etme:**
- Sunucuya yüklenen modları kontrol edin.
- Modların sürümlerini ve uyumluluklarını doğrulayın. Bazı modlar farklı sürümlerle çakışabilir veya belirli bir Minecraft sürümü için uygun olmayabilir.

2. **Log Dosyalarını Kontrol Etme:**
- Sunucunun başlatma sırasında oluşan log dosyalarını kontrol edin.
- Log dosyalarında hatalar veya uyarılar varsa, bunları inceleyin ve sorunu belirlemeye çalışın.

3. **Sunucu Ayarlarını Gözden Geçirme:**
- Sunucu ayarlarını kontrol edin ve gerekirse düzenleyin.
- Özellikle sunucunun ayar dosyalarında yapılan hataları kontrol edin.

4. **Tekrar Deneme:**
- Sorunu çözdükten sonra sunucuyu tekrar başlatmayı deneyin.
- Sunucu başlatma sırasında oluşan hata mesajlarını kontrol edin ve gerekirse daha fazla düzeltme yapın.

5. **Mod Sürümlerini Güncelleme:**
- Modların en son sürümlerini kullanmayı deneyin. Bu, genellikle eski sürümlerdeki hataların giderilmiş olması anlamına gelir.

Bu adımları takip ederek sunucunuzda yaşanan bu hatayı çözmeye çalışabilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, daha ayrıntılı bir inceleme için sunucunuzun log dosyalarını gözden geçirmek faydalı olabilir.

Hatalı modları eklemeyin ve bir sürü derken kastettiğiniz umarım toplu bir şekilde eklemek değildir.
Eğer modlar hatalıysa uyumlu bir şekilde çalışanlarını bulup ekleyin.
Reis Bu Modların Düzgünü Lazım Bana Bunları Atınca Server Açılmıyor

Ekli dosyalar

• cdwqe.PNG
    cdwqe.PNG
    75,8 KB · Görüntüleme: 70
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl