(SERVER KASIYOR) Lagg Clear çok fazla item buluyor! Resim içeride.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bluesia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 970
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bluesia

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Merhaba, Survival server kurmaya çalışıyorum.

(
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
)

Buradaki Plugin Paketi'ni kurdum fakat oyun aşırı derecede kasıyordu. Ram'i yükseltirsem düzelir sandım, yükselttim fakat yinekasıyor. Sonra fark ettim ki lagg clear bana ipucu veriyor. Resimde göreceğiniz üzere bu olay tam olarak nedir? Nasıl engellerim?

Sürekli /lagg clear yapınca server rahatlıyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

mqpgZ2.png

Kardeşim hiç clearlagg kullanmadınmı o bildirim yerden silinen item adetini gösteriyor.Serverinde hiç sorun yok.

Konunuz Sunucu Eklentileri (Pluginleri) kategorisinden Minecraft Sunucu Destek kategorisine taşınmıştır

Oyuncularin yere attiklari eşyalar lag yarattığı için bu tur pluginler bunlari silerek lagi azaltir. Sizin sorununuz sunucunuzun internet hizindan kaynaklaniyor olabilir. Konu çözüldüğüne göre konuyu kilitliyorum.

Oyuncularin yere attiklari eşyalar lag yarattığı için bu tur pluginler bunlari silerek lagi azaltir. Sizin sorununuz sunucunuzun internet hizindan kaynaklaniyor olabilir. Konu çözüldüğüne göre konuyu kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl