Bulundu Server Kapanınca Otomatik Açılmasını Sağlamak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kaka1221
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 795
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kaka1221

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Arkadaşlar şimdi benim serverim bazen kendiliğinden kapanıyor ve kapandığı zaman otomatik açılcak bir plugin arıyorum yada bir sistem.
Daha önce bir sunucuda server kapalıyken 1 kişi bağlanmaya çalışınca servere otomatik sunucu açılıyordu. Bu 2 konu hakkında bilgisi olan nasıl yapıldığını bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum saygılar...

Arkadaşlar şimdi benim serverim bazen kendiliğinden kapanıyor ve kapandığı zaman otomatik açılcak bir plugin arıyorum yada bir sistem.
Daha önce bir sunucuda server kapalıyken 1 kişi bağlanmaya çalışınca servere otomatik sunucu açılıyordu. Bu 2 konu hakkında bilgisi olan nasıl yapıldığını bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum saygılar...
Baslat.bat kodunuzu gönderir misiniz?

VDS kullanmıyorsunuz sanırım, Aternos gibi sitelerden mi açıyorsunuz?
evet vds değil ama istediğimiz dosyayı yükleyebiliyoruz . Serverim aternos değil zaten aternos sunucuları bu durumlarda siliyor.

@Echo off
:x
TITLE Platinium - Sunucu Baslatma
echo Platinium - Sunucu baslatiliyor...
java -d64 -server -Xmx2000m -Dfile.encoding=UTF-8 -jar spigot.jar -o false -nojline --log-count 9 nogui
timeout 10 > null
goto x

Hocam budur başlat.bat kodu bunu deneyin en iyi cevap olarak işaretlerseniz sevinirim iyi forumlar :)

@Echo off
:x
TITLE Platinium - Sunucu Baslatma
echo Platinium - Sunucu baslatiliyor...
java -d64 -server -Xmx2000m -Dfile.encoding=UTF-8 -jar spigot.jar -o false -nojline --log-count 9 nogui
timeout 10 > null
goto x

Hocam budur başlat.bat kodu bunu deneyin en iyi cevap olarak işaretlerseniz sevinirim iyi forumlar :)
başlat.bat diye bir şey yok malesef o olmadan yapmasını bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

O dosya spigot'u başlatıyor zaten ama diğer türlü nasıl yapılır bilemem kendi dosyanızı açın başlat.bat diye veya start.bat diye sonra kodu atın.

O dosya spigot'u başlatıyor zaten ama diğer türlü nasıl yapılır bilemem kendi dosyanızı açın başlat.bat diye veya start.bat diye sonra kodu atın.
denedim fakat olmadı servere oyuncu bağlanmaya çalışınca otomatik açılmasını sağlamayı nasıl yapabiliriz bilen varsa lütfen yardım etsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl