Çözüldü Server İpi Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaranPvo124

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
BaranObut3
Merhaba freenomdan ip adresi aldım ama nasıl portlu sunucuma bağlıyacam modemden nasıl birşey lazım videolara baktım hiçbirşeyi anlamadım

Dediğinizi tam anlayamadım,bu konular hakkında fazla bilgim yok.Ama araştırdım,Şu konuyu inceleyin.

TIKLA
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

İşinize yaradı mı ?

Son düzenleme:
Dediğinizi tam anlayamadım,bu konular hakkında fazla bilgim yok.Ama araştırdım,Şu konuyu inceleyin.

TIKLA

hiçbir işime yaramadı freenomdan aldığım alan adını nasıl bağlarım dedim serverime yani arkadaşlarım serverime bağlanırken
155.*.*.xx:25565 değilde play.razersky.tk veya mc.razersky.tk

hiçbir işime yaramadı freenomdan aldığım alan adını nasıl bağlarım dedim serverime yani arkadaşlarım serverime bağlanırken
155.*.*.xx:25565 değilde play.razersky.tk veya mc.razersky.tk
Konuda bunu yanlış belirtmişsiniz,araştırıp size bulduklarımı bildireceğim

Birde şu linki incele
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Freenom'un "My Domains" kısmına gel domainini bul. "Manage Domain" var.Ona bas, açılan yerde en sonda "Manage Freenom DNS" var.
Sonra açılan yerde altta "Add Record" var orada yaz istediğin. Play, oyna, tr ama sonda Target var oraya ipv4 ipini yapıştır olur.

Konu çözüldüyse Konu kilit yazarsanız sevinirim.

Freenom'un "My Domains" kısmına gel domainini bul. "Manage Domain" var.Ona bas, açılan yerde en sonda "Manage Freenom DNS" var.
Sonra açılan yerde altta "Add Record" var orada yaz istediğin. Play, oyna, tr ama sonda Target var oraya ipv4 ipini yapıştır olur.
teşekkürler

Aldığın yerde alan adını yönet diye biryer vardır oradan yönlendiriceksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl