mericbozkurt#2650
Dediğin Plugini İndirdim server motd değiştiriyorum yine eski haline dönüyo :( yardım edermisin?Multi Motd pluginindeydi sanırsam "avatar icon"
mudlusamoi#5646
Enabled: false
OverlayImage:
Enabled: false
Path: plugins/SexyMotd/SexyImage.png
SexyMotd çok sıkıntılı ve uzun süredir güncelleme gelmeyen bir plugin. Tavsiyem ServerListPlus kullanmandır. Otomatik olarak skinin kafası gözükecektir.SexyMotd eklentisini kullanabilirsin. Sunucuyu yeniden başlattıktan sonra sexymotd > config.yml >
bu kısmı bulup avataricon'un altındaki enabled kısmını true yapın. Eğer gene olamz ise overlayimage'in altındaki enabled kısmınıda true yapın.Kod:AvatarIcon: Enabled: false OverlayImage: Enabled: false Path: plugins/SexyMotd/SexyImage.png
mericbozkurt#2650
ServerListPlus da öle bişey yokSexyMotd çok sıkıntılı ve uzun süredir güncelleme gelmeyen bir plugin. Tavsiyem ServerListPlus kullanmandır. Otomatik olarak skinin kafası gözükecektir.
mericbozkurt#2650
Kardeşim, İcon Demiyor, Servere Oyuncu Girmeden Skini Gözüküyor İcon'da Konuyu Okuyarak Gelirsen Daha İyi Olur...Server klasörünün içine gelip >
Resim dosyasını at >
Ismini server-icon yap >
Dosya uzantisi .png olsun >
16x16 32x32 boyutunda olmasi lazim >
Bu spigotun kendisinde vardir >
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!