Çözüldü Server Icon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xTurkPvP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.209
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xTurkPvP

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Konuyu Doğrumu Yeremi Açtım Bilmiyorum (yanlışsa özür dilerim)

Ben Serverde Oynarken Serverin İconu Benim Skinimin Kafası Olarak Görüküyordu Bunu Kendi Serverime Nasıl Yapabilirim?

Şimdiden Teşekkürler.

Multi Motd pluginindeydi sanırsam "avatar icon"

Sanırım Dediğin Gibi Ama Beceremedim :)[DOUBLEPOST=1487698659,1487698350][/DOUBLEPOST]
Multi Motd pluginindeydi sanırsam "avatar icon"
Dediğin Plugini İndirdim server motd değiştiriyorum yine eski haline dönüyo :( yardım edermisin?

SexyMotd eklentisini kullanabilirsin. Sunucuyu yeniden başlattıktan sonra sexymotd > config.yml >
Kod:
  Enabled: false
  OverlayImage:
    Path: plugins/SexyMotd/SexyImage.png
bu kısmı bulup avataricon'un altındaki enabled kısmını true yapın. Eğer gene olamz ise overlayimage'in altındaki enabled kısmınıda true yapın.

SexyMotd eklentisini kullanabilirsin. Sunucuyu yeniden başlattıktan sonra sexymotd > config.yml >
Kod:
  OverlayImage:
    Path: plugins/SexyMotd/SexyImage.png
bu kısmı bulup avataricon'un altındaki enabled kısmını true yapın. Eğer gene olamz ise overlayimage'in altındaki enabled kısmınıda true yapın.
SexyMotd çok sıkıntılı ve uzun süredir güncelleme gelmeyen bir plugin. Tavsiyem ServerListPlus kullanmandır. Otomatik olarak skinin kafası gözükecektir.

SexyMotd çok sıkıntılı ve uzun süredir güncelleme gelmeyen bir plugin. Tavsiyem ServerListPlus kullanmandır. Otomatik olarak skinin kafası gözükecektir.
ServerListPlus da öle bişey yok

Server klasörünün içine gelip >
Resim dosyasını at >
Ismini server-icon yap >
Dosya uzantisi .png olsun >
16x16 32x32 boyutunda olmasi lazim >

Bu spigotun kendisinde vardir >

Server klasörünün içine gelip >
Resim dosyasını at >
Ismini server-icon yap >
Dosya uzantisi .png olsun >
16x16 32x32 boyutunda olmasi lazim >

Bu spigotun kendisinde vardir >
Kardeşim, İcon Demiyor, Servere Oyuncu Girmeden Skini Gözüküyor İcon'da Konuyu Okuyarak Gelirsen Daha İyi Olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl