Çözüldü Server icon İstek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KonsolCraftTR

Play.KonsolCraftr.Tk
Elmaslar
212
Minecraft
ByKonsol

Discord:

Konsol.Artz#5992

Merhaba Arkadaslar Benım Bır Sunucum Var Bunun İçin Server İcon İstiyorum KonsolCraftTR Baslıgında Mesela GameConsole Olabılır ve KCTR Yazabılır
bırde bunun dısında KonsolCraftTR Logosu Yapabılırmısınız Mesela mınecraft ıcerıklı olsun ve KonsolCraftTR yazsın sonrada KCTR Yazsın Benım fıkırlerım bunlar arkadaslar sıze bıraktım teseekurler ıyı forumlar

kardesım ben bunları demıyorum bunlaır herkz buluo bana ozel KCTR adlı minecraft içerkikli icon ve logo

Onun içi tasarımcılarla anlaşıl ücretli yaptırırsın diye düşünüyorum :)

aslında ucretlı degılde ucretsız ıcon ve logo vbeklıoyrum nasıl olsa logo ve ıcon oyle degılmı

kardesım ben bunları demıyorum bunlaır herkz buluo bana ozel KCTR adlı minecraft içerkikli icon ve logo
(herkes) ozaman hem kendin yapmıyıcaksın herşeyi hazır bekliceksin hemde gelip bunlar herkes buluyo özel istiyorsan ya sen yapıcaksın yada özel yaptırıcaksın

Bunu satabilirim mesela.

vPMYPp.jpg

kardeşim efsane fakat redoerdo yazılarını sılersen kullanabılırım bu arada cok guzel olmus emegıne saglık
Satılık kardeşim. Almak istersen ulaşabilirsin istediğin yerden. Onaylı satıcı tagı alınca satabilirim alacak olursan.

Satılık kardeşim. Almak istersen ulaşabilirsin istediğin yerden. Onaylı satıcı tagı alınca satabilirim alacak olursan.
maalesef almıcam ucretsız demıstım bro konuya gırmenın amacı ne ozaman ucretsız arıyorumm

buluruum kardes sıkıntı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl