Çözüldü Server İçin Destek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Master060
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.173
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

Master060

Ziyaretçi
Önceden baya bi pluginlerle uğraşmıştım. paket felan yapıcaktım sonradan bilgisayar bozuldu 1 yıla yakın bırakmak zorunda kaldım mc yi şuan geri server açma planım var bana 3 4 sağlam takım lazım özellikle builder

Önceden baya bi pluginlerle uğraşmıştım. paket felan yapıcaktım sonradan bilgisayar bozuldu 1 yıla yakın bırakmak zorunda kaldım mc yi şuan geri server açma planım var bana 3 4 sağlam takım lazım özellikle builder
Merhaba OlymposBT olarak size hizmet sunabiliriz birşey almayacaksanız bile muhabbet etmiş olururuz 2013'ten beri Mimar takımı olarak açılmış daha sonra diğer hizmetler eklenmiştir.
Bizimle tanışmak veya muhabbet etmek için discord adresimi ekleyebilirsiniz.
Discord; TheCommand#0166

Alaries#4209 Eklersen sana eklenti paketi harita ve tasarım olarak destek sağlayabilirim sunucun için
;)

bruh cidden build yapan harici herkes burda bakiyorum da

Yalnız adam konusunda ücretli olarak belirtmemiş :D Galiba ekip arkadaşı arıyor ama burayı takımlar basmış ben kaçıyorum :/

o takımda işler değişik sen karışma .d
Aslında herşey on numara ama birileri friendly fire falan açıyor bozuyor herşeyi birde bu aylık mesaj yeri varya oraya girmek içinde her konuyu okumadan başlığa göre yorum yapıyorlar ondandır .d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl