Çözüldü server crash yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Viaversion sorunlu gibi görünüyor.Configini yedekleyip silip öyle dener misiniz?
silip yeniden denemek derken neyi kastettin anlayamadım server durduk yere crash verdi crashdan önce uptime 1 günü geçmişti

ViaVersion patlak Askyblock sürümü eski bide configini eski sürüm askyblockdan almışsın jar güncel sanırım
MineResetLite patlamış
StopProxy diye gereksiz bişe var sil onu
yenisezonspawn isimli haritada hologramlar var fakat o harita olmadığı için hata veriyor o hologramları sil

Crash yemen %90 StopProxy yüzünden onu mutlaka sil warn yazan kısımlara bak vaktim olmadığı için bu kadar inceledim kolay gelsin

silip yeniden denemek derken neyi kastettin anlayamadım server durduk yere crash verdi crashdan önce uptime 1 günü geçmişti
Birisi 1.12 sürümünde girmeyi denemiş olabilir Viaversionda bozuk olduğu için crash yemiştir sunucu.Veya zediaphın dediklerini yapabilirsin.

ViaVersion patlak Askyblock sürümü eski bide configini eski sürüm askyblockdan almışsın jar güncel sanırım
MineResetLite patlamış
yenisezonspawn isimli haritada hologramlar var fakat o harita olmadığı için hata veriyor o hologramları sil

Crash yemen %90 StopProxy yüzünden onu mutlaka sil warn yazan kısımlara bak vaktim olmadığı için bu kadar inceledim kolay gelsin

Teşekkür Ederim StopProxy i bi arkadaş önermişti aynı crash olayı için

MineResetLite patlamış

patlak derken ne demek istedin yani şimdi ne yapayım güncelleyeyimmi yoksa sileyimmi

patlak derken ne demek istedin yani şimdi ne yapayım güncelleyeyimmi yoksa sileyimmi
StopProxy'yi kesinlikle sil gereksiz bir eklenti viaversion da çok önemli değil bungeecord kullanıyorsan oraya yükle sadece mineresetlite minion tarzı bişe miydi hatırlamıyorum ama oda gereksiz işine yaramıyorsa sil gitsin

StopProxy'yi kesinlikle sil gereksiz bir eklenti viaversion da çok önemli değil bungeecord kullanıyorsan oraya yükle sadece mineresetlite minion tarzı bişe miydi hatırlamıyorum ama oda gereksiz işine yaramıyorsa sil gitsin

Mineresetlite maden yenileyici elle yenilemek istemeyenler için yararlı.

via version önemli olduğunu sanıyordum oyuncularım 1.12 ile girmeye çalışarlarsa yinede teşekkür ederim

Aynı işlevi yapan 2 eklenti var ise çakışma yapıyordur.

via version önemli olduğunu sanıyordum oyuncularım 1.12 ile girmeye çalışarlarsa yinede teşekkür ederim
ViaVersion çok önemli bişe değil bungeecord kullanıyorsan oraya kur yoksa kurma zaten 1.8 bir sunucuya çıkıpta 1.14 ile gelicek çok nadir insan var ya en son sürüm viaversion yükle yada yükleme hiç

1.14 ile girse ne olacak ki 1.14 blocklarını kullanamayacak oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl