Çözüldü server birleştirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xefnu

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
12
merhaba aldığım vds sitesi bana iki tane biri skyblock ve bir diğeri ise boxpvp olmak üzere server dosyası verdi ben bunların configlerini kendime göre düzenledim ve mapleri değiştirdim fakat bunları nasıl birleştirebilirim. tek serverde iki oyun olarak.

bungeecord veya velocity ile birleştirebilirsin

Merhaba,
Elindeki Skyblock ve BoxPvP sunucularını birbirine bağlamak için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

1️⃣ BungeeCord veya Velocity jar dosyasını ayrı bir klasöre kur (ana yönlendirici sunucu olacak).
2️⃣ config.yml dosyasını açarak her iki sunucunun IP ve portlarını ekle:
Kod:
servers:
  skyblock:
    address: 127.0.0.1:25566
    motd: '&aSkyblock Sunucusu'
  boxpvp:
    address: 127.0.0.1:25567
    motd: '&cBoxPvP Sunucusu'

3️⃣ Skyblock ve BoxPvP sunucularında server.properties içindeki online-mode=false ve bungeecord=true ayarlarını yap.
4️⃣ Oyuncuların bağlanması için lobi sunucusu da ekleyebilirsin (zorunlu değil ama önerilir).
5️⃣ Geçiş için /server skyblock ve /server boxpvp komutlarını kullanabilirsin.
İsteğe göre lobi menüsü ya da portal sistemleriyle geçişleri daha kullanıcı dostu hâle getirebilirsin.

Her şey düzgün yapılandırıldığında, oyuncular tek IP ile giriş yapar ve komutlarla iki oyun arasında geçiş sağlar. ✅

%25 İNDİRİMLE Güçlü Sunucu Kirala!
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

⚙️ Ryzen 9 & 2x E5-2699 V4 | NVMe SSD | ️ +4.5Tbps DDoS Koruma
Kupon: MCTR | Türkiye Lokasyon | ⚡ Anında Teslim!

Merhaba,
Elindeki Skyblock ve BoxPvP sunucularını birbirine bağlamak için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

1️⃣ BungeeCord veya Velocity jar dosyasını ayrı bir klasöre kur (ana yönlendirici sunucu olacak).
2️⃣ config.yml dosyasını açarak her iki sunucunun IP ve portlarını ekle:
Kod:
servers:
  skyblock:
    address: 127.0.0.1:25566
    motd: '&aSkyblock Sunucusu'
  boxpvp:
    address: 127.0.0.1:25567
    motd: '&cBoxPvP Sunucusu'

3️⃣ Skyblock ve BoxPvP sunucularında server.properties içindeki online-mode=false ve bungeecord=true ayarlarını yap.
4️⃣ Oyuncuların bağlanması için lobi sunucusu da ekleyebilirsin (zorunlu değil ama önerilir).
5️⃣ Geçiş için /server skyblock ve /server boxpvp komutlarını kullanabilirsin.
İsteğe göre lobi menüsü ya da portal sistemleriyle geçişleri daha kullanıcı dostu hâle getirebilirsin.

Her şey düzgün yapılandırıldığında, oyuncular tek IP ile giriş yapar ve komutlarla iki oyun arasında geçiş sağlar. ✅

%25 İNDİRİMLE Güçlü Sunucu Kirala!
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

⚙️ Ryzen 9 & 2x E5-2699 V4 | NVMe SSD | ️ +4.5Tbps DDoS Koruma
Kupon: MCTR | Türkiye Lokasyon | ⚡ Anında Teslim!
bende ikisinin de portu aynı bu bir sorun mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl