Sol Reklam

Çözüldü Server Açma Konusundan Yardım İstiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

BC1428

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
6
Puanlar
2.060
Pardus'ta port ile server açmaya çalışıyorum. Gerçi iki yıl önce başarmıştım ama şimdi maalesef yapamıyorum.
iptables'te internette gördüğüm kadarıyla olabildiğince çok şeyi ekledim ama maalesef olmadı. Yerel ağdaki diğer cihazlarım ile eşleeştirebiliyorum. ping testi yaptım oluyor. Ancak dışarıya bir türlü açamadım. Genel IP ile bir türlü bağlanamadım. Genel ip/port testini hem server açıkken denedim, hemkapalıyken denedim ikisinde de port açılmadı.. Resimler aşağıda, yardım edebilirseniz çok sevinirim. Resimdekiler dışında ayriyetten hiçbir şey yapmadım. (Kırmızı ile etiketlenen yerleer genel ip adresidir.)

Server: 1.9.2

Ekran Görüntüsü - 2023-05-02 08-41-16.png
Ekran Görüntüsü - 2023-05-02 08-36-06.png
Ekran Görüntüsü - 2023-05-02 08-35-09.png
Ekran Görüntüsü - 2023-05-02 08-49-29.png

Telekom ile iletişime geçip modem arayüzünden port açma isteğini dile getirdikten sonra bir miktar ücret ödeyip açabilirsiniz.

Pardus'ta port ile server açmaya çalışıyorum. Gerçi iki yıl önce başarmıştım ama şimdi maalesef yapamıyorum.
iptables'te internette gördüğüm kadarıyla olabildiğince çok şeyi ekledim ama maalesef olmadı. Yerel ağdaki diğer cihazlarım ile eşleeştirebiliyorum. ping testi yaptım oluyor. Ancak dışarıya bir türlü açamadım. Genel IP ile bir türlü bağlanamadım. Genel ip/port testini hem server açıkken denedim, hemkapalıyken denedim ikisinde de port açılmadı.. Resimler aşağıda, yardım edebilirseniz çok sevinirim. Resimdekiler dışında ayriyetten hiçbir şey yapmadım. (Kırmızı ile etiketlenen yerleer genel ip adresidir.)

Server: 1.9.2

Eki Görüntüle 222136Eki Görüntüle 222137Eki Görüntüle 222138Eki Görüntüle 222139
Windows kullanıyorsanız ve localhost üzerinden port açarak sunucu açmak istiyorsanız buna ihtiyacınız yok.

Şu konuyu inceleyin; https://www.mc-tr.com/konu/port-acmadan-veya-hamachi-kullanmadan-sunucu-acma.113505/#post-717040

Telekom ile iletişime geçip modem arayüzünden port açma isteğini dile getirdikten sonra bir miktar ücret ödeyip açabilirsiniz.
Önceden böyle birşey yapmamıştım. Şuan neden bu gerekli olsun ki?
İnternet aynı, modem aynı.

Farklı iki ağda arkadaşımla oynamak istiyorum. Bir de merakım var bu konuda. Hamachi ve yardımcı program kullanmadan açma konusunda.
Ozaman yapmış olduğum rehber sizin için yeterli olacaktir. O rehberde port açmış gibi ipnizi gizleyerek nasıl sunucu açabileceğiniz yazmaktadır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı