Server açıcam (uzun vadeli) Önerilerinizi bekliyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MasteLaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.106
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MasteLaa

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
8
Merhaba arkadaşlar. Şimdi sizden bi konuda yardım almam lazım. Haftaya kadar yeni bir faction server kuruyorum. Ama klasik bir faction server olmasını istemiyorum. Yani diğer serverlerde olmayan şerler veya az görülen serverlerde olan şeyler eklemek istiyorum. Sizin öneriniz nedir ? Ha birde silah modu olmicak yorumlara yazmazsanız sevinirim. Serverin ismi SancakMC olucak. Ben mesela spleef eklemeyi düşünüyorum. Yani /warp spleef yazınca direk ordaki tabelalara sağ tık yapıp oyuna başlicaklar. Sizinde umarım vardır böyle tavsiyeleriniz :) Şimdiden teşekkürler :) ;)

Survival kesinlikle kurmicam. Çünkü 1. haftadan sonra sv boşalıyor. Spawnın çevresi ev dolu oluyor yeni userler dışarı çıktıkları an ölüyorlar ve ev yapcak yerleri olmuyor.

Spawnin etrafina uzun bir wg atarsan spawn etrafina ev yapamazlar

Xperia Z2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kardeşim uzun wg atıyorum zaten adamlar tam wgnin bittiği yere yapıyor bu seferde

Bence Faction kurma EndermanSteve_ arkadaşımızın dediği gibi farklı olmasını istiyorsan farklı sunucu kur ;)

Bence survival olmasın. Benim survival sunucum var ve en fazla 20 oluyor. O da eski oyunculardan. Ya lapissiz Faction aç yada Hungergames veya SurvivalGames sunucu aç.

LG G3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Survival in da iyisi oluo factionunda ama ben faction derim daha uzun sureli oyuncular oluyor.Tabi survivalin zevki baskadir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl