Çözüldü Server Açıcağım Ortak Aramaktayım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

withNess

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Ben Samet Sezgin
Server Açmayı Planlıyorum
Sizde İsterseniz Ortağım Olabilirsiniz
Tabikide Belirli Bir Mebla Karşılığı
Ortak Olmak İsterseniz Forum Altına Yazın
Goruselim (Sadece) Facebook'tan
Server Özellikleri Su Olcak:
100 Kisilik
4 GB Ram
1 Yıllık
İyi Gunlere Esen Kalın

Son düzenleme:
1 GB RAM - 75 slot :(

skype:Facvar98 ekle hazır sunucum var ıstedıgınden fazlası ekle not yaz mc tr den dıye

1 GB Ram 75 kişilik bir sunucu fazlasıyla az sunucu darbogaz yapar lag yapar kastırır oyundan atar ramlar yetmez 75 nedemek biliyormusun en az 8 gb ram şart o sunucuya.

Gerekirse Ramı Yükseltiriz[DOUBLEPOST=1461489341,1461489291][/DOUBLEPOST]Kardeş Ramla Serverin Alakası Yok Önemli Olan Makinanının Kalitesi Nasıl MC-TR Eskiden 1 GB Ramla Kaldırıyodu Buda Kaldırır....

Eğer herhangi bir yerden temin etmediyseniz, sunucular için bize bir göz atmanızı tavsiye ederim.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

MyGameHosting Benim Alacağım Hosting Daha Kaliteli Ve Daha Ucuz ...
(MyGameHosting I bought hosting most quality and most cheap)

Bence 10 GB Ram Gereksiz. Bütçen varsa 4 gb ramlı vds 1 senelik kirala (İşlemcisi 3.4 Ghz ve yukarı olandan 2 Çekirdek Yeterli) CentOS'u kur 200 kişi girsin kafan rahat olsun...

Pluginer Olabilirim Uzmanım :)

Bence 10 GB Ram Gereksiz. Bütçen varsa 4 gb ramlı vds 1 senelik kirala (İşlemcisi 3.4 Ghz ve yukarı olandan 2 Çekirdek Yeterli) CentOS'u kur 200 kişi girsin kafan rahat olsun...
Kardeşim Ben Saten Dedimki 75 Kisiliğe 1 gb ram kurcam dedim bunlar üstelediler bende arttırcaktım ama şimdi geri azaltcam[DOUBLEPOST=1461750820,1461750681][/DOUBLEPOST]
Birde Kardeşim Hesaplı Vds Biliyomusun ?

Yöncü Bilişimi Önerebilirim.

Ekran Görüntüsü (125).png

Büyük ihtimalle sana E3 1240 V2 işlemci Verecekler. Destek talebine bildirmeyi unutma ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl