Server Açıçağım Mimar,Admin aranıyor [İLK BUİLDER ARANIYOR]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DiegoLarson
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.454

DiegoLarson

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Admin olmak isteyen arkadaşların özellikleri:
16-15 yaş arası takım arkadaşlarımı arıyorum
Önceden Adminlik yapmış olmalı
Günde en az 3-4 saat online olmalı fakat 5-6 saat online olan arkadaşlara daha çok önem veririm.
Adminlerin kendilerine karşı saygılı olmasını isterim 2 ve 3 admin alımı olabilir.
Mimar olmak isteyen arkadaşların özellikleri:
Bu arkadaşlar öncelikle önceden yaptığı maplerin fotoğraflarını bana iletirse çok iyi olur.
Kaç kez mimarlık yaptığını
Benim mimardan beklediğim ; Şimdi bi kere mapı o arkadaş yapıcak ve ayrıca ben plugin işlerinden vs şeylerden anlamıyorum pek serverı düzenlerken illa ki hamachi üzerinden yapıcaz bunlarıda öyle olur sonra herşey bitince hosta geçicez yani map tamamlanınca yani kısacası Daha önce server işleriyle uğraşmış arkadaşlarla çalışmak isterim ben pek çok şey bilmiyorum sonuçta plugin vs şeylerle o yardımcı olacak bana veya servera
Son olarak istediğim ise bu yukarıda yazdığım özellikleri taşıyan arkadaşlar birazdan vereceğim ts3 adresine girip [-Minecraft DiegoLarson-]
odasına girip benimle iletişime geçmesini istiyorum ayrıca yukarıdaki bilgileride ts3 e geldiklerinde kendilerinden bilgiler bekliyorum.

Ts3 yerine Skype karar verdim : ferhat.kara34 ekleyin
[DOUBLEPOST=1436046332,1436040562][/DOUBLEPOST]Şuan nitradodan 3 günlük server alınmıştır map yapımı için.

Şey Merhaba Ben Gaara212 Aslında 12 yasındayım fakat server konusunda cook bilgiliyim istersen Admin- Kurucu yaparsan gelirim

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl