ciftsureryigit
Demir Cevheri Gibiyim
- Elmaslar
- 64
- Minecraft
- HomeLess
Discord:
HomeLess#6666
HomeLess#6666
HomeLess#6666
eula derken true de benim sunucuya ram vermeyi bilmiyorum Ama Kaç Gündür Sorun Yoktu
Javaya yeni güncelleme geldi. Bu güncellemeyi kurmanı önerim. Bunun yanı sıra sunucuya çok RAM vermiş olabilirsin. Eula olayını çözdün mü?
HomeLess#6666
@echo offBaslat.bat kodunu atarmısın? Server.jar ı güncellemeyi dener misin?
:start@echo off
echo (%time%) Server Baslatildi.
title -------------------------------------------------------------------------------------[ ***{Deneme}*** ]-------------------------------------------------------------------------------------
color 0D
prompt [server]:
cls
:start
echo (%time%) Server Baslatildi.
java -Xms1024M -Xmx1024M -jar -jar spigot.jar
PAUSE
:reset
set /P a=Servere Restart atilsinmi ?[E/H]?
if /I "%a%" EQU "E" goto :evet
if /I "%a%" EQU "H" goto :hayir
goto :reset
:evet
cls
set /P a=Sunucuta Restart Atiliyor... (ENTER)
echo server will save-all
echo server will restart
TIMEOUT /T 5
cls
goto :start
:hayir
cls
set /P a=Sunucu Kapatiliyor... (ENTER)
echo closing server
TIMEOUT /T 5
taskkill /f /im javaw.exe
exit
HomeLess#6666
bide türkçe karakter sorunu var Onu Nasıl Düzeltebilirim Sadece baslat.batta düzelmesini istemiyorum paylaşıcagım için genel olarak nasıl düzeltebilirimBaslat.bat kodunu atarmısın? Server.jar ı güncellemeyi dener misin?
HomeLess#6666
bu arada gene düzelmedi aynı hata:start
java -Xms1024M -Xmx1024M -jar -jar spigot.jar
PAUSE sadece bu kodu koymayı denermisin?
Çözüldü - Türkçe Karakter Hatası! bu konu işine yarar.bide türkçe karakter sorunu var Onu Nasıl Düzeltebilirim Sadece baslat.batta düzelmesini istemiyorum paylaşıcagım için genel olarak nasıl düzeltebilirim
BlackKpoT#3087
@echo off
java -d64 -server -Xmx4096m -Duser.language=en -Duser.region=EN -Dfile.encoding=UTF-8 -jar spigot.jar
HomeLess#6666
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!