Serin hosta noldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanırsam; benden bahsettiniz. Eğer benden bahsediyorsanız; ben SerinHost'u zamanında savunuyordum ve çoğu kişi benle dalga geçiyordu.

Düzenleme yazı ile alakalı
Tek hatırladığım birinin hosting öneri konusunda serin hostu acayip şekilde savunduğu sizi hatırlamadım

Sen ekibim ile geleceğiz, dava açacağız derken güzeldi ama? Bunun hakkında ne düşünüyorsun?​
Evet o yüzden atıldığımı biliyorsanız ts3'de geçen konuşmaları bilmeden konuşmayın.

530 Türk Lirası ağaçta bulunmuyor. Dava açtın mı hiç ya da mahkeme falan verdin mi?
Maalesef serhan diye bi arkadaş vardı paytr'ye başvurduk ama bize yardımcı olamadılar biz bir şey yapamayız diye.

Evet o yüzden atıldığımı biliyorsanız ts3'de geçen konuşmaları bilmeden konuşmayın.
Lütfen atar yaparak konuşmayınız. Ben sadece senin bana discord uygulamasında ki özel mesajlaşma yerinde ki yerden bana tehdit ettiğini ve sunucuma KEYUBU yetkilisiyim diye geldin, beni KEYUBU yolladı dedin.

Lütfen atar yaparak konuşmayınız. Ben sadece senin bana discord uygulamasında ki özel mesajlaşma yerinde ki yerden bana tehdit ettiğini ve sunucuma KEYUBU yetkilisiyim diye geldin, beni KEYUBU yolladı dedin.
Evet o zamanlar böyle bir şey yaptık ama şimdi işimizdeyiz gücümüzdeyiz.

Çoğu kişi kötü geçmişlerini çöpe atar karıştıranların köpekten farkı yoktur

Tamam, o zaman burda tartışmanın anlamı yok.
Ben size zaten bir şey demiyorum sadece dolandırıldım ve arkadaş artık korkusundan discord ismini her gün değiştiriyor neyse konuyu dahada açmayalım. iyi forumlar

Forumda bulunan Onaylı Hosting & Onaylı Satıcı flamalarına aldanmayın, insanlar değişkenlik gösterir flama sadece gösteriş ve önüne bir dağ çeker onun arkasına saklanmak için.

@TRCraft2019 Geçmiş olsun fakat yaşın 17 olabilir. Ailen ile görüşürsen anlatırsan o parayı geri alabilirsin... @Serin Host down.

Forumda bulunan Onaylı Hosting & Onaylı Satıcı flamalarına aldanmayın, insanlar değişkenlik gösterir flama sadece gösteriş ve önüne bir dağ çeker onun arkasına saklanmak için.

@TRCraft2019 Geçmiş olsun fakat yaşın 17 olabilir. Ailen ile görüşürsen anlatırsan o parayı geri alabilirsin... @Serin Host down.
Yakın zamanda yasal işlemleri vercem zaten burdan görüyorlarsa selamlar...

Serin hosta noldu diyenlere çok sevdim yalan oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl