Sensei ''C''
Pixel Arter and Pixel Animator.
- Elmaslar
- 568
- Minecraft
- SenseiMC
Discord:
Sensei#7806
Sensei#7806
İyi bir firmaya benziyorlardı. Dolandırmak için mi kapattılar yoksa piyasada tutunamadıkları için mi?Merhabalar serin host kapandı ve bende dolandırıldım iyi forumlar.
Abdullah T.#0001
Bilmiyorum sadece cloud gaming vardı internetten alınıp satılıyordu benim 530 tl gg :Dİyi bir firmaya benziyorlardı. Dolandırmak için mi kapattılar yoksa piyasada tutunamadıkları için mi?
Sherlock#5773
530 TL dolandırıldın ve yasal yollara başvurmadın mı?Bilmiyorum sadece cloud gaming vardı internetten alınıp satılıyordu benim 530 tl gg :D
Abdullah T.#0001
Şuan yaşım 17 ve paytr'ye yazdım ama biz bir şey yapamayız dediler firmaya yazdık dediler :)530 TL dolandırıldın ve yasal yollara başvurmadın mı?
Az bir miktar olsa tamamda yine bayağa dolandırılmışsın, askeri ücretin 4/1 i sayılır.
Sanırsam; benden bahsettiniz. Eğer benden bahsediyorsanız; ben SerinHost'u zamanında savunuyordum ve çoğu kişi benle dalga geçiyordu.Yine hosting rezaleti, bir konuda serin host keyubudan ve batihosttan daha iyi diyen arkadaş vardı nerede o?
Abdullah T.#0001
Kendisi bana yazdı ve seni paranı sadece 38 tlsi verceğiz diye bir kerede şunu diyeyim Batuhan Yenideğon ismi ile batuhan abiye açıklama yaptım ve bi sorun olmadıŞimdi SERIN HOST aslında kapandı, çünkü ekonomik sorunlar yaşıyorlardı. @TRCraft2019 yani Abdullah Tuncel bizim sunucuda oynuyordu daha sonra sunucumuza BATUHANYENIDOGAN adıyla geldi ve tehdit etti. Bende firmaya söyledim ve atıldı.
Dolandırılmak ile alakası yok.
Kendisi bana yazdı ve seni paranı sadece 38 tlsi verceğiz diye bir kerede şunu diyeyim Batuhan Yenideğon ismi ile batuhan abiye açıklama yaptım ve bi sorun olmadı
530 Türk Lirası ağaçta bulunmuyor. Dava açtın mı hiç ya da mahkeme falan verdin mi?Kendisi bana yazdı ve seni paranı sadece 38 tlsi verceğiz diye bir kerede şunu diyeyim Batuhan Yenideğon ismi ile batuhan abiye açıklama yaptım ve bi sorun olmadı
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!