Serin Host ~ Ucuz ve Kaliteli Sunucu Hizmeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu fiyatlar ddos koruması dahilse iyi fakat Xeon işlemci çağ dışı kaldı artık onun dışında Cloud Gaming güzel onunda saat/gün oranı kullanışlı olacağını sanmıyorum

Bu fiyatlar ddos koruması dahilse iyi fakat Xeon işlemci çağ dışı kaldı artık onun dışında Cloud Gaming güzel onunda saat/gün oranı kullanışlı olacağını sanmıyorum
ŞŞŞ Ayıp Kızarım Ha

Gerçekten güzel hizmet sağlıyorlar gerek yetkilileri olsun gerek sunucuları falan gerçekten çok kaliteli.
Ek olarak teslimat 5 dakika içerisinde yapıldı çok hızlılar diğer firmalara göre.

Umarım hak ettiğiniz yerlerde görürüz sizi, bir de Youtube kanalı açıp hosting ile ilgili s.s.s'leri cevaplamanız güzel olur.
Umarız, ileriye dönük planlarımız mevcut. Tavsiye için teşekkür ederiz.

Hostinginizi beğendim, umarım iyi yerlere gelirsiniz. Başarılar.
En yakın zamanda sizleri de müşterilerimiz arasında görmek isteriz. Teşekkürler.

kodmarin, projem için webhosting i sizden alabilirim. Fakat Profesyonel web hosting yerinde 50 GB Depolamanın altına bir tane daha ekleyip
mesela, MÜKEMMEL Web Hosting yaparsanız ve depolama alanını 100 gb yaparsanız sizden alabilirim.

50 GB Çoğu yerde aynı çünkü. Genişletmek lazım. EĞer olurda yaparsanız, bana discorddan ulaşın.

erencan#7995
Özel siparişle dediğiniz şey mümkün, Discord'dan ulaşıldı. Teşekkürler.

Hayırlı olsun bol ama hayırlı kazançlar

Son düzenleme:
Site tasarımı dışında her şey çok güzel :) Bol kazançlar.

Dahildir, yurt dışı 900 gbit/s yurt içi 50 gbit/s voxility ip korumamız var. Cloud Gaming konusunda ise yüksek alım yapacağınız takdirde indirim uygulanabilir. İşlemcilerimiz yakın zamanda x5680 olarak değiştirilecektir. Başka model işlemciler en yakın zamanda stoklara eklenecektir. Yorumunuz için teşekkürler :)

Gerçekten güzel hizmet sağlıyorlar gerek yetkilileri olsun gerek sunucuları falan gerçekten çok kaliteli.
Ek olarak teslimat 5 dakika içerisinde yapıldı çok hızlılar diğer firmalara göre.
Teşekkürler efendim, sizleri memnun edebilmek bizim için en önemli şey.

Pahalı

uzun zamandır yeni hostingler görmüyorduk. Yeni hosting arayışına giren arkadaşlar için güzel bir hostinge benziyor. Bunun yanı sıra canlı destek sisteminiz hoşuma gitti. Bunun yanı sıra fiyatlar makul gibi gözüküyor. Arada indirimler olursa hoş olabilir.​

Moderatör tarafından düzenlendi:
Minecraft Türkiye dünyası içerisinde uzun zamandır yeni hostingler görmüyorduk. Yeni hosting arayışına giren arkadaşlar için güzel bir hostinge benziyor. Bunun yanı sıra canlı destek sisteminiz hoşuma gitti. Bunun yanı sıra fiyatlar makul gibi gözüküyor. Arada indirimler olursa hoş olabilir.​
Öncelikle bu güzel yorumunuz için teşekkürler.
Biz site masraflarımızı karşıladıkça bol bol etkinlikler düzenlenicektir. (düzenli olarak her ay çekilişler yapmaktayız.)

Fiyatlar Biraz Ucuz Olsa Falan Hostingimi Değiştirirdim Heralde :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl