Serial Sistemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DJTurkish
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.285
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DJTurkish

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
56
Arkadaşlar aunucuya giren herkeze ilk kayıt oluşunda 10 rakamlı bir kod vericek boyle Ahmet Sunucuya giris yaptı [SERİAL] 3841747591 çıkış yaptiginda ise da ahmet sunucudan ayrildi [SERİAL] 3841747591 bide bu serialleri oyuncu ad ve tagiyla serial.sk dosyasina kayıt edicek bu serialle insanları banlayayip kick mute ata bilicek dosyaya kayit etme örneği

(Rehber) Ahmet : 3841747591

Not : kayıt olan kisi serial i hep ayni kalacak

Anlamadım teker teker anlatırmısın -/login yerine /kodum girişi gibi birşeymi istiyorsun

Şey gibi düşün CS1.6'DA yokmu Steam Key o işte hani sunucuya girince Steam İD diyor ya onun gibi birşey istiyor

Anladım Yani /kodum kod gibi
Hayır sadece o değil ayrıca o kod ile işlem yapılacak /Ban {kod.%player%} olucak yani burdan anlamışsındır umarım

Birde o kodlar Config.yml dosyasına kayit edilmesi lazım

Sunucuya kayıt olunca 10 rakamlı bir kod vericek birde config.sk dosyasına kayıt edicek örnek Ahmet : kodu kayıt olan kişi sw den çıkıp girsede kodu hep aynı olucak oyuncu sw e girdiğinde oto kod oluşturacak bu kodlar ban kick mute ara bilicez

Skript var bende ama onu editlemek 1 saatimi alır yarın sabah hazır olur :)[DOUBLEPOST=1506284857,1506284738][/DOUBLEPOST]Bi Login yerine /serialgiris kod gibi birşey istiyorsun panelde bu oyuncuların şifresi olucak ve sen onları görebileceksin öyle birşey değilmi ?[DOUBLEPOST=1506284909][/DOUBLEPOST]Bu şeyi essentialsa eklemek mümkün ama o dediğin panelde config.sk dosyası olmaz çünki bu bir skript değil skriptin config dosyası olmaz
Confg dosyasına kayit edilmiyecek zaten Skript yeni bir dosya oluşturacak ve oraya config.yml adlı bir tane daha dosya onların içinde ise Player ve Kodları yer alacak

Confg dosyasına kayit edilmiyecek zaten Skript yeni bir dosya oluşturacak ve oraya config.yml adlı bir tane daha dosya onların içinde ise Player ve Kodları yer alacak
Sen yapa bilirmisin heryerde senin etiketini görüyorum :)

Görüceksin Etiketini :D Hepsinini Bi Dosya’da Kaydet Diyor Serialları.

variables:
{serial} = 0
{serialaldi} = 0

options:
1: &9&lSERIAL &2➜

command /serial <player>:
trigger:
send "{@1} &c%arg-1% &5Adlı Oyuncunun Serial Numarası: &b%{serial.%arg 1%}%"

on join:
if {serialaldi.%player%} is 0:
set {serial.%player%} to a random integer between 100000 and 500000
set {serialaldi.%player%} to 1
else:
send "{@1} &cSerial Zaten Alınmış."

command /serialsifirla <player>:
trigger:
if {serialaldi.%arg 1%} is 1:
set {serialaldi.%arg-1%} to 0
send "{@1} &bSerial Sıfırlandı."
set {serial.%arg 1%} to 0
else:
send "{@1} &bSerial Zaten Sifirlanmış."
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl