Tasarım SennaNetwork - Thread Design

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aenux
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 587
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aenux

Graphic Designer
Elmaslar
136
Minecraft
AenuxC

Discord:

aenux

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Thread Design
SennaNetwork, adlı sunucu için tasarlanan konu tasarımı, görüşlerinizi ve önerilerinizi yorumlarda belirtirseniz sevinirim.

4362j19.png

Başlıksız-1 kopya.png

Son düzenleme:
10 NUMARA 5 YILDIZ

Uzun zamandır seninle çalışıyorum. Tüm hizmetlerinden memnun kaldım. Bu tasarımda da yine yapmışsın şovunu eline emeğine sağlık

Kalitenin tek adresi AENUX

Sunucu sistemleri kısmında bulunan font çok basık görünüyor, farklı bir font kullanılabilirmiş, ikonlarında ki gölge çok karartıcı görünüyor opaklığını kısabilirmişsin. Başlıkta ki açıklama kısmında bulunan metine biraz yer açılabilirmiş. Görseller ona nazaran çok daha büyük. Genel olarak renk uyumu sunucu temasına ve logosuna uymuş. Başarılar.

Sunucu sistemleri kısmında bulunan font çok basık görünüyor, farklı bir font kullanılabilirmiş, ikonlarında ki gölge çok karartıcı görünüyor opaklığını kısabilirmişsin. Başlıkta ki açıklama kısmında bulunan metine biraz yer açılabilirmiş. Görseller ona nazaran çok daha büyük. Genel olarak renk uyumu sunucu temasına ve logosuna uymuş. Başarılar.
Font konusunda önerilerilere açığım, onun dışında renkli bir yüzeyde hoş gözükmesi için iconlarada aynı gölgeyi uyguladım. Eleştirin için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl