SennaNetwork > [1.8x / 1.19x] < Skyblock & Survival & BoxPvP > play.sennanetwork.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bxkay

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
51
Minecraft
Bxkay

Discord:

berkay.#1940

4362j19.png

f3ejdpy.png
4e4xh30.png

gxrf7j4.png

5uc74ky.png

3fyiz31.png
cwr50tz.png

nxww2d1.png

5sek0pc.png

SUNUCU IP ADRESİ
play.sennanetwork.com

SİTE ADRESİ
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

hocam mükemmel bir sunucu yapmışsınız.

konu tasarımı çok hoşuma gitti hocam tebrikler başarılarınızın devamını diliyoruz

SennaNETWORK in humannn

Konu tasarımı çok şık olmuş, kim yaptıysa ellerine sağlık :9
Başarılar.

hocam asık oldum

Uzun zamandır piyasada olan bir sunucu fakat sebebini anlamış değilim ''aşık oldum'' veyahut ''harika bir sunucu yapmışsınız!'' terimini pekte anlıyor değilim. Elbette artık her sunucu aynı türde olmaya başladı lakin aynı olmamak için çabalayan sunucularda var biraz da bunları değerlenirmek gerekiyor gibi. Konu tasarımı hoş olmuş çekimler iyi iyi forumlar.
Not: Sanırsam bu yorumların bazılarının sebebini anlıyorum yanılmadıysam arkadaş oldukları için :P

Uzun zamandır piyasada olan bir sunucu fakat sebebini anlamış değilim ''aşık oldum'' veyahut ''harika bir sunucu yapmışsınız!'' terimini pekte anlıyor değilim. Elbette artık her sunucu aynı türde olmaya başladı lakin aynı olmamak için çabalayan sunucularda var biraz da bunları değerlenirmek gerekiyor gibi. Konu tasarımı hoş olmuş çekimler iyi iyi forumlar.
Not: Sanırsam bu yorumların bazılarının sebebini anlıyorum yanılmadıysam arkadaş oldukları için :P
yok vllaha asık oldum

Uzun zamandır piyasada fakat, el değiştirdi ve artık ilgilenen bir yönetim ekibi var.

+ Olarak arkadaş olsakta eleştirme hakkımız var kötü olsa kötü yorum yapabiliriz :p

Hala daha o tarz bir olay yaşamadım ahaha

yaşayamazsın zaten hocam. SennaNetwork LTD STI de oynamadıysanız anlayamazsınız.

hayır hocam. Belirtilen şahısları tanımıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl