✌ Senkool ' Kimdir ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ✌ Senkool
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 515
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

✌ Senkool

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
15
Minecraft
Senkool

Discord:

✌ Senkool#5761

Merhabalar Sayın Forum Ailesi Ben Senkool Adım Ahmet Soyadım Senkol dur yaşım 15 fakat 1 ay sonra 16 ya gireceğim Foruma Yeniden başladım Çünkü İnsanlara Yardım etmeyi seviyorum bilgim ile bildiğim soruları cevaplayacağım Ayrıca Eski Hesaplarım Olan R1VALS , VE XRAWİAX' hesapları da benim üzerime dir fakat Bıraktığım için kullanmıyorum Ve Ayrıca kalıcı kapanmayacak emek verebileceğim bir sunucu arıyorum Bu Arada Yetkililik konusunda da bayağı bir iyiyimdir oyuncularla muhabbet etmesini ve yönetmesini seviyorum komut vermesini seviyorum yaklaşık 25 30 adet sunucuda yetkililik yaptığımı hatırlıyorum fakat en fazla 20 adeti bol onlineliydi Neyse Tanıtımım Bu Kadardır Arkadaşlar Beni Dinleniğiniz İçin Teşekkür Ediyorum İyi Günler Diliyorum

Ha Bu Arada Bana ulaşmak İstiyorsanız Discord Sunucuma Bekliyorum Discord Sunucusunu Özelden Veriyorum Forumda Yasaktı Çünkü :)

Son düzenleme:

Aramıza tekrardan hoşgeldin Ahmet, keyifli vakit geçirmen dileğiyle...

Sizi tanımak güzel geldi. Forumumuza hoşgeldiniz. Güzel ve yararlı konular açarak iyi yerlere gelmeniz dileğiyle başarılar!

Aramiza tekrar hosgeldin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl