Seni Kovuyorum Gandalf!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

admiraldus

DEVASTATE
Elmaslar
1.681
Minecraft
admiralduski

Discord:

admiraldus#6660

HEYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
Nasılsınız bakalım? Bugün çok zevkli bir oyun oynayacağız.

Amaç: Üstteki üyeyi bir sebepten dolayı kovmak. Şirket ismi falan da yazarsanız güzel olur.
Örnek: Hey admiraldus, seni Kepçük Makarna şirketinden gerçek bir Kepçük olmaman sebebiyle kovuyorum.

Hadi başlayalım!

Çok fazla iticisin! Sevdiceklerime karşı bu kadar kötü davranamazsın. Ayrıca ne o profil fotoğrafı? Gülen kızlar çok mu hoşuna gidiyor seni lanet olası ekmek arası fıstık ezmesi? Zaten işini doğru düzgün yapamıyorsun hem de bu kadar önemsemez olabiliyorsun. Sahir'in yaptığı işe engel olmamakla beraber adamın işten kovulmasına sebebiyet veriyor; hem de buna gülüyorsun. Kendi müşterilerine bile bağımsızlık hakkı vermiyorsun. D.İ.T. (Dünya İtici Topluluğu)'ndan ben Elmas İtici tarafından yetkiniz alınmıştır, kovuldunuz. İşte bu bana Elmas İtici olduğum için piston demenin sonuçları, hoş olmadığını biliyorum!

latest
latest
latest

Demek müdüre "2 çay getir de içelim" dedin he? Burası senin çalıştığın mahalle berberlerine benzemez. Burası " Babet Çoraps TV " ve burada çayları patron doldurur.
Tazminatını İninal kartına aktardık ve gerekli belgeleri " [email protected] " e-posta adresine yolladık.

Üsttekini kovduğundan dolayı kovuldun. :D

Yiğit Holding'in sahibi olarak seni çalışan kızlara dadanmaktan kovuyorum!​

"Flash TV" Yönetmeni Olarak Çok İyi Rol Oynadığından Dolayı Seni Kovuyorum !

Seni "Biduli Cubuli Baduli Holding"den gerçek bir Biduli olmadığın için kovuyorum! Çıkışınızı muhasebeden aldırabilirsiniz.

Bu konuyu başlattığın için Koordinatörlükten kovuldun! Bir daha seni burada görmek istemiyoruz. bb​

Lanet olsun! Beni kovduğun için seni kovuyorum.

Bende seni "Biduli Cubuli Baduli Holding"den gerçek bir Budili olmadığım için kovduğundan kovuyorum! Çıkışını nereden alacaksın bilmiyorum ama

İkimiz de birbirimizi kovduğumuz için şirketi, şirketten kovuyorum.

2nizde mc-trden kovuldunuz çünkü iflas eden beyinler intikam istiyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl