Seneler önceki kendinize ne söylemek isterdin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

liar

Hâlâ Zümrüt Bulamadım!
Emektar
Elmaslar
466
mctr.webp

değerli mc-tr.com kullanıcıları,

Eğer geçmişe dönüp eski halinizle konuşma fırsatınız olsa kendinize ne söylemek isterdiniz?

Ben kesinlikle bol bol altın ve döviz almamı söylerdim..

Ben de bitcoin al derdim :D

1755194403259.webp

İlk kez ofsayta takıldığımız zamanlar, neyseki VAR devreye girdi :D

Aklıma zamanında video izleyip bitcoin kazanan bir çocuğun kazandığı bitcoinleri wolfteamde harcaması geldi :/

Kılıçdaroğlu aday olmasın.

Şaka bir yana muhtemelen bitcoin al derdim.

Sakın kredi kartı çıkarttırma derdim malum bir başladık bir daha sonu gelmedi hayat arkadaşım oldu borçlar benim

Klasik finansal mevzuular devreye girmiş :). O zamanlarda btc almaya sıcak olmazdım herhalde yine. Elime geçen paralarla düzenli microsoft-apple alırdım. Yeterince büyümüş IBM şirketi ile de al-sat yapıp kazançlarını yine bahsettiğim hisse senetlerine çevirirdim. Bir de ailem aselsan alırdı full 90'lı yıllardan beri ve iyi de kazandırdı bugüne bölünmeleriyle, yine türkiye'de aselsan ve türk hava yolları yatırımım olurdu. Yani bugün ne yapıyorsam farklı bir aksiyon almazdım herhalde.

Coinlerin ilk piyasa değerlerinden alırdım sadece btc değil ve konya çimento tarzı şirketlerin hisselerinden ucuzken alırdım.

Kripto, hisse filan almasını söylerdim herhalde.

Şu an niye almıyonuz olm hisse falan, şuan alsanıza :D

üniden mezun oldukdan sonra asla unutamayacağım o özel şeyi yerine getirmesini söylerdim

mctr.webp

değerli mc-tr.com kullanıcıları,

Eğer geçmişe dönüp eski halinizle konuşma fırsatınız olsa kendinize ne söylemek isterdiniz?

Ben kesinlikle bol bol altın ve döviz almamı söylerdim..
Bitcoin LTC Altın ne varsa al :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl