Berat50
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 47
- Minecraft
- Betreus
Discord:
Berat#3972
Berat#3972
EmreSHN#4551
Ben skript yazıyordum art arda send komutunu kullandığımda 1 send komutu oluyor fakat 2 olmuyor örneğin;
JavaScript:command /deneme: trigger: send "İyiyim Sen" send "ALLAH razı olsun bende iyiyim"
Berat#3972
Sunucu Sürümü 1.8.8 SPİGOT Skript Sürümü dev36Sunucu sürümünü ve skript sürümünü paylaşır mısın?
TheLudoBile#3485
TheLudoBile#3485
??skQuery yükle.
EmreSHN#4551
asllında to player la alakası olmaması gerek çünkü komut kullanımında player bellidir, bu hata gerçekten çok saçma sürümle alakası olabiliir
notpatch
command /deneme:
trigger:
send "İyiyim Sen" and "ALLAH razı olsun bende iyiyim"
TheLudoBile#3485
EmreSHN#4551
Ben skript yazıyordum art arda send komutunu kullandığımda 1 send komutu oluyor fakat 2 olmuyor örneğin;
JavaScript:command /deneme: trigger: send "İyiyim Sen" send "ALLAH razı olsun bende iyiyim"
Berat#3972
ARKADAŞLAR HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM SKQUERY DE SIKINTI VARMIŞ DEĞİŞTİRDİM SORUN DÜZELDİ TEŞEKKÜRŞER KONU KİLİTLEBEİLİRArkadaşın sunucu sürümü 1.8.8, skript sürümü ise dev36. Yani sürümle ilgili bir sorun yok.
Kötü skriptmi ayzıyorsun diyorsun?bu hata tamamen saçma skriptin kötülüğü, saçma hatalar, :/
TheLudoBile#3485
hayır skriptin kötülüğü, direkt skript plugininden bahsediyorum. ben de bazı saçma hatalar görüyorumARKADAŞLAR HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM SKQUERY DE SIKINTI VARMIŞ DEĞİŞTİRDİM SORUN DÜZELDİ TEŞEKKÜRŞER KONU KİLİTLEBEİLİR
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Kötü skriptmi ayzıyorsun diyorsun?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!