Sponsorlu banner

Senaryo yazıp ne yapabilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bilal Bera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 19

Bilal Bera

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
206
Minecraft
bilalbera

Discord:

bilalbera2424

Evet sayın forum sakinleri konudanda anlaşılacağı üzere, senaryo yazmada biraz yaratıcı olduğumu düşünüyorum. Ancak senaryo yazıp ne yapabileceğimi bilmiyorum. Örnek senaryom: (bir youtuberin videosundan ilham aldım.)

Bir Minecraft hikayesi: AVCI

KARAKTERLER:
Jason: Annesi ve babası ölmüş, tek başına hayatını yaşamaya çalışan biri. 20 Yaşında

Kahramanımız köyünde sakin sakin zaman geçiriyor.
Ancak bir gün, kapısının önünde bir defter bulur.
Defteri açar ve defterde

‘’Merhaba köylü, eğer ki bu notu okuyorsan sana bir görevim var. Köyünden birkaç kilometre uzakta bir maden var o madendeki gizli sandığı bul.‘’

Jason notu okur. Ardından eşyalarını toplayıp madene doğru ilerler.
Madenden ileri doğru ilerler.
Madenden ileri doğru ilerledikçe etrafındaki ortam değişmeye başlar.
Duvarlarda eski meşaleler, yerde kırılmış aletler ve daha önce buraya birilerinin geldiğini gösteren izler vardır.
Jason bir süre daha ilerledikten sonra tekrardan yerde eski bir kitap bulur.

‘’Buraya kadar geldiysen, sandığı arıyorsun demektir. Ancak sana verilen görev sandığı bulmaktan ibaret değil...‘’

Tam o sırada madenin derinliklerinden ses gelir.
Jason etrafına bakar ama hiçbirşey görmez ardından arkasında sandığı görür.

peki senaryo yazarak ne yapabilirim sizce? Senaryo yapıp satabileceğimi sanmıyorum.

Kurgu yeteneğin gayet güzel kedi adam iyi kötü senaryolarını satamayacağını düşünmen doğru tabi ki ama daha yolun başındasın çünkü günümüzde büyümeye çalışan youtube içerik üreticileri ve büyük minecraft sunucuları kaliteli hikaye ve görev kurgularına ihtiyaç duyabiliyor belli zamanlarda yazdığın senaryoları youtube kanallarına sunabilir sunucular için özel quest ve etkinlik senaryoları hazırlayabilir hatta kurgunu görsellerle destekleyip forumda veya webtoon mantığında çizgi roman içeriklerine dönüştürebilirsin yeteneğini küçümseme üzerine git kedi adam olacağı vardır olur olmassa bile tecrübe edinmiş oluyorsuun

Kurgu yeteneğin gayet güzel kedi adam iyi kötü senaryolarını satamayacağını düşünmen doğru tabi ki ama daha yolun başındasın çünkü günümüzde büyümeye çalışan youtube içerik üreticileri ve büyük minecraft sunucuları kaliteli hikaye ve görev kurgularına ihtiyaç duyabiliyor belli zamanlarda yazdığın senaryoları youtube kanallarına sunabilir sunucular için özel quest ve etkinlik senaryoları hazırlayabilir hatta kurgunu görsellerle destekleyip forumda veya webtoon mantığında çizgi roman içeriklerine dönüştürebilirsin yeteneğini küçümseme üzerine git kedi adam olacağı vardır olur olmassa bile tecrübe edinmiş oluyorsuun
sağol önerin için. Ayrıca 18 yaşına ulaşmadığım için ve kredi kartım olmadığı için satamayacağımı düşünüyorum ve senaryo yeteğenimi sadece minecraft odaklı değil animasyon & animasyon filmi yönündede geliştirmek istiyorum. İleride üniversite okuyup animasyon öğreniceğim ve animasyon yapmaya başlayacağım tabi eğerki sektör batmazsa daha önümde çok yol var bakalım hayırlısı

Yaşının genç olması senin için engel değil tam tersine çok büyük bir avantaj şimdiden bu bilince sahip olup hedefini animasyon ve senaryo üzerine kurman harika bir şey sektör hiçbir zaman batmaz çünkü kaliteli hikaye ve kurguya her zaman ihtiyaç var minecraft senaryoları yazarak pratik yapmaya devam et üniversiteye kadar elin çok iyi ısınmış olur kedi adam yeter ki vazgeçme

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl