Bilal Bera
Örümcek Hoşt!
- Elmaslar
- 206
- Minecraft
- bilalbera
Discord:
bilalbera2424
Evet sayın forum sakinleri konudanda anlaşılacağı üzere, senaryo yazmada biraz yaratıcı olduğumu düşünüyorum. Ancak senaryo yazıp ne yapabileceğimi bilmiyorum. Örnek senaryom: (bir youtuberin videosundan ilham aldım.)
Bir Minecraft hikayesi: AVCI
KARAKTERLER:
Jason: Annesi ve babası ölmüş, tek başına hayatını yaşamaya çalışan biri. 20 Yaşında
Kahramanımız köyünde sakin sakin zaman geçiriyor.
Ancak bir gün, kapısının önünde bir defter bulur.
Defteri açar ve defterde
‘’Merhaba köylü, eğer ki bu notu okuyorsan sana bir görevim var. Köyünden birkaç kilometre uzakta bir maden var o madendeki gizli sandığı bul.‘’
Jason notu okur. Ardından eşyalarını toplayıp madene doğru ilerler.
Madenden ileri doğru ilerler.
Madenden ileri doğru ilerledikçe etrafındaki ortam değişmeye başlar.
Duvarlarda eski meşaleler, yerde kırılmış aletler ve daha önce buraya birilerinin geldiğini gösteren izler vardır.
Jason bir süre daha ilerledikten sonra tekrardan yerde eski bir kitap bulur.
‘’Buraya kadar geldiysen, sandığı arıyorsun demektir. Ancak sana verilen görev sandığı bulmaktan ibaret değil...‘’
Tam o sırada madenin derinliklerinden ses gelir.
Jason etrafına bakar ama hiçbirşey görmez ardından arkasında sandığı görür.
peki senaryo yazarak ne yapabilirim sizce? Senaryo yapıp satabileceğimi sanmıyorum.
Bir Minecraft hikayesi: AVCI
KARAKTERLER:
Jason: Annesi ve babası ölmüş, tek başına hayatını yaşamaya çalışan biri. 20 Yaşında
Kahramanımız köyünde sakin sakin zaman geçiriyor.
Ancak bir gün, kapısının önünde bir defter bulur.
Defteri açar ve defterde
‘’Merhaba köylü, eğer ki bu notu okuyorsan sana bir görevim var. Köyünden birkaç kilometre uzakta bir maden var o madendeki gizli sandığı bul.‘’
Jason notu okur. Ardından eşyalarını toplayıp madene doğru ilerler.
Madenden ileri doğru ilerler.
Madenden ileri doğru ilerledikçe etrafındaki ortam değişmeye başlar.
Duvarlarda eski meşaleler, yerde kırılmış aletler ve daha önce buraya birilerinin geldiğini gösteren izler vardır.
Jason bir süre daha ilerledikten sonra tekrardan yerde eski bir kitap bulur.
‘’Buraya kadar geldiysen, sandığı arıyorsun demektir. Ancak sana verilen görev sandığı bulmaktan ibaret değil...‘’
Tam o sırada madenin derinliklerinden ses gelir.
Jason etrafına bakar ama hiçbirşey görmez ardından arkasında sandığı görür.
peki senaryo yazarak ne yapabilirim sizce? Senaryo yapıp satabileceğimi sanmıyorum.