» sembolü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dimitris831
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 755
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dimitris831

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
43
Minecraft
dimitris831
Facebook
ichbindimitris
X
dimitrisabiniz

Discord:

dimitris831#0001

Selam arkadaşlar, Skript ve dosyalarımda en çok kullandığım sembol » olmasına rağmen hiçbir zaman klavye kısayoluyla nasıl yapıldığını öğrenemedim, acaba » sembolü klavye ile nasıl yapılır? Hep kopyalamak zorunda kalıyorum.

Bu tür işaretleri sadece şekilli isim sitelerinden oluşturabilirsin ki maalesef kopyalama dışında da başka bir yolun yok. ( Not defterinde tut. )

Kendin kısayol oluştur? Aşağıda vereceğim linke gir orada yazıyor nasıl yapacağın.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bu tür işaretleri sadece şekilli isim sitelerinden oluşturabilirsin ki maalesef kopyalama dışında da başka bir yolun yok. ( Not defterinde tut. )
Yo var :D yukarıda attım

Merhaba, ALT tuşu ve bazı sayılara basarak çeşitli karakterler oluşturulabiliyor fakat bu ok sembolü bu şekilde oluşturulur mu bilmem. Demek istediğim şeyden bir şey anlamadıysanız örnek vereyim. ALT tuşuna basılı tutup tek tek 1, 0, 2 ve 5 rakamlarına bastıktan sonra elinizi çekerseniz ☺ bu sembol çıkar. Bunun gibi, bir araştırma yardımıyla bulabileceğinizi düşünüyorum.

EDİT: Bu sembolü yapmak için ALT + 1, 7, 5 deneyin. Çalışacaktır.

Merhaba, ALT tuşu ve bazı sayılara basarak çeşitli karakterler oluşturulabiliyor fakat bu ok sembolü bu şekilde oluşturulur mu bilmem. Demek istediğim şeyden bir şey anlamadıysanız örnek vereyim. ALT tuşuna basılı tutup tek tek 1, 0, 2 ve 5 rakamlarına bastıktan sonra elinizi çekerseniz ☺ bu sembol çıkar. Bunun gibi, bir araştırma yardımıyla bulabileceğinizi düşünüyorum.

EDİT: Bu sembolü yapmak için ALT + 1, 7, 5 deneyin. Çalışacaktır.
ADDDDDDAM

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kullanabilirsin. Sohbet kısmının sağ tarafında bir bölüm var. "»" şu karakter de bulunuyor ve bunun gibi diğer minecraft da bozuk gözükmeyen tüm karakterler bulunuyor.

Son düzenleme:
Bende bunu arıyordum teşekkürler.

Klavyeden yapılıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl