Çözüldü /sell - /sell all gibi komutlarda /shop'dan daha fazla fiyata satıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SkyReach

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
iXenia

Discord:

mumay#9999

Selam. Sunucumda /sell /sell all komutları kullanılınca shopguiden çok daha fazla fiyata satış yapıyor. Örneğin /shop'da lapisin 64 tanesi 2000ken /sell all yazdığımda 4800 gibi bir fiyata satıyor. Yardımcı olabilir misiniz? Bunu düzeltene kadar sell ve sell all komutlarını engelledim yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Selam. Sunucumda /sell /sell all komutları kullanılınca shopguiden çok daha fazla fiyata satış yapıyor. Örneğin /shop'da lapisin 64 tanesi 2000ken /sell all yazdığımda 4800 gibi bir fiyata satıyor. Yardımcı olabilir misiniz? Bunu düzeltene kadar sell ve sell all komutlarını engelledim yardımcı olabilirseniz sevinirim.
sell gibi komutları ayarlayan skript olması gerekir kontrol eder misin ?

Yok bütün skript dosyalarımı kontrol ettim sell ve diğer komutlarıyla alakalı tek bir satır bile yok

Essentials yüklü ise muhtemelen orada farklı fiyat ayarlanmıştır. essentials de worth.yml kontrol edin.

@LavivaSurvival worth dosyasının içeriğini komple silsem sorun yaratır mı? Silersem shopguiden satar diye yorumladım

@LavivaSurvival worth dosyasının içeriğini komple silsem sorun yaratır mı? Silersem shopguiden satar diye yorumladım
Fiyatları baştan kontrol etmen gerekiyor yada shopgui plsinin içindeki komutları sell ve sell all diye ayarlarsın ancak arkadşın dediği gibi o dosyanın içindeki fiyatları baştan ayarlaman gerekiyor çünkü silersen o dosyayı baştan oluşturur içindekileride silersen içinde bir şey olmadığı için satış yapmaz.

Çok fazla hatalı cümle olabilir şimdiden kusura bakma.

Merhabalar, SellGUI gibi bir eklenti kullanıyorsanız o eklentinin confiğinden ayarlayabilirsiniz. Eğer bu gibi bir eklenti kullanmıyorsanız essentials eklentisinin worth.yml dosyasından fiyatları düzenliyebilirsiniz. İyi forumlar dileriz.

Düzelmedi /sell all yazdığımda shopguinin kendi sell allını kullanıyor ama fiyat farkı yine var

Sorun düzeldi, ShopGui+'ın Config'ini silip yeniden kurun ve fiyatlandırmayı özenle yapın. Lapis farklı bir katagoride olduğu için diğer katagori fiyatına satıyormuş. Fiyatları doğru girdiğinizde sorun düzelecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl