Çözüldü Sell All yaptıkça tps düşüyor yardım eder misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xBERAT_TR

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
24
Oyuncularım Sell All Yaptıkça Sunucu Tps Değerleri Tamamen Düşüyor Önceden Otosat Vardı lag yaptığı için kaldırdım sell all consola yansıyor onu kapatma şansım varmdıır bide
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:
Kod:
on command "/sell all":
    if player is not "Bug":
        send "Bu komut engellenmiştir." to the player
        cancel event

Kod:
on command "/sell all":
    if player is not "Bug":
        send "Bu komut engellenmiştir." to the player
        cancel event
onu engeleyebilirim ama oyuncularımın markete birşey satmaları için bir skripte ihtiyacım var otosat gibi

Essentials ile kapatabilirsin. Nede olsa o komut essentials sayesinde var ve essentials sayesindede yok edilebilir. Skript kullanarak boşa yer kaplatma. Essentials configine gir ve

disabled-commands:
- sell

Bu kadar.

Essentials ile kapatabilirsin. Nede olsa o komut essentials sayesinde var ve essentials sayesindede yok edilebilir. Skript kullanarak boşa yer kaplatma. Essentials configine gir ve

disabled-commands:
- sell

Bu kadar.
teşekkürler

disabled-commands:
- sell

Bu kadar.
Sell all dediği için böyle bir skript yazdım. Komple selli kaldıracaksa evet uygundur.

komutların konsola yansımasını kapatmak istiyorsan /gamerule commandblockOutput false bunu kullanabilirsin

Merhabalar, Sorununz çözüldü ise lütfen belirtiniz.

Sorun Çözüldü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl