selamun aleyküm yeni katıldım :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmet.gok
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 811
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmet.gok

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
ahmetgok

Discord:

ahmet.gok#7436

merhabalar agalar aranızda yeniyim de burda kurumsal mı yoksa hakaret harici rahat takılabiliyor muyuz ? forumu birşey araştırdığımda hep karşıma çıkıyodu katılayım dedim

Öncelikle hoş geldiniz. Forumumuzda hakaret, aşağılayıcı yada rahatsız edici söylemlere kesinlikle yer yoktur. Forum kurallarımızı okursanız sevinirim bu sayede bir kural ihlali yapmadan rahatça forumda dolaşabilirsiniz. Forum Kuralları: https://www.mc-tr.com/konu/genel-forum-kurallari-22-01-2021.91750/

tekrardan hoşgeldiniz

Öncelikle foruma hoş geldin.

Kısaca saygılı olman gerekiyor.
hoşbuldum aga sadece saygılı olmak mı gerekiyo yani kurumsal konuşma böyle Merhabalar, iyi günler. gibi konuşmalara gerek yok demi

hoşbuldum aga sadece saygılı olmak mı gerekiyo yani kurumsal konuşma böyle Merhabalar, iyi günler. gibi konuşmalara gerek yok demi
Kurumsal konuşman zorunlu değil. Ancak konuşmak istersen konuşabilirsin. Burda tanıyıp bir şeyler öğrenebileceğin birçok insan var. Bir sorunun olduğunda konu açmaktan çekinme. İyi forumlar.?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl