Bulundu Selamlarrr Plugin'ner + Adminlik + Buildir Alımı Olacaktır !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BanBoy987
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 542
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BanBoy987

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
BanBoy

Discord:

Last Touch#2661

Selam Millet Önceden Survival Tarzı Bir Sunucu Açmıştık 1 Ay Felan Açık Durdu 30 40 Aktiflikti Sonra Bi Sebepten Geliştiremeden Kapatmak Zorunda Kaldık Ama Şuan 0 Sıkıntı Herşey Tamam Para Sıkıntısı Felan Yok Roket Gibi Giricez Piyasaya Umduğumuz Gibi Olursa İlk Survival Açıcaz [[Doğrusu OPFaction-Skyblock-KitPvp Hazırda Duracak Oylama Felan Yapılacak Diyelimki 2 Hafta Geçti Serverde Faction İle Skyblok Arası Oylama Geldi Server 80 Kişi Çekiyor Diyelimki Faction 40 Skyblokuda 40 Berabere Bitmicek 2 Side Çok Oy Aldığı İçin 2 Side Eklenecek Serverin Discord Sunucusu Kurulacak TeamSpeak3 Sunucusu Direk Kurulucak TeamSpeak3'den Sonra Discord Kurulacak Şimdi Bu Kısım Bitti Yetki Şartları Ne Olacak Ne Bilgisi Gerekli Oraya Gelelim
******************************************************************************************************************************************************************************************
*-Pluginer-*
İsim=
Yaş=[[En Az 16]]
Discord İsmi= Örnek nick#1564
Mikrofon=[[Zorunlu]]
Plugin Bilgisi=%?
Plugin Harici Başka Yetki İle İlgilide Bilgisi Varsa Belirtsin Onlarıda

******************************************************************************************************************************************************************************************
-*Skripter*-
İsim=
Yaş=[[En Az 16]]
Mikrofon=[[Zorunlu]]
Skript Bilgisi=%?
Skript Harici Başka Yetki İle İlgilide Bilgisi Varsa Belirtsin Onlarıda

-*Builder*-
İsim=
Yaş=[[En Az 16]]
Mikrofon=[[Zorunlu]]
Build Bilgisi=%?

<--- Bana Ulaşmak İçin --->

Discord =) Last Touch#2661

Pluginer alımı nedir. Yaf saçmalık bana göre

Eğer gerçekten ciddi bir sunucu hedefliyorsanız kritelerinizi ciddi yapmanızı öneririm. Ayrıca imla kurallarına dikkat etmekte fayda var.​

İsim=Kutay
Yaş=16(telefon numarası verebilirim)
Discord İsmi= bymader#6905
Mikrofon= Var
Plugin Bilgisi=%83

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl