Selamlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sm00dY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 551

Sm00dY

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Minecraft
Simurgn

Discord:

⛧ ? ? ? ? .#9859

Forumun amacı nedir bilgilendirir misiniz.

Forumlar, belli kuralları olan, belli konularda tartışabileceğiniz, fikir alış-verişi yapabileceğiniz, içerik (konu) üreterek kullanıcılar ile paylaşabileceğiniz topluluklardır. İnternet üzerinde barınan çoğu oyun, teknoloji ve yardım forumu XenForo yazılım altyapısını kullanmaktadır.

MC-TR, açılımı Minecraft Türkiye ve devamında Destek Forumu etiketli olmakla birlikte, Türkiye'de tanınan Minecraft forumlarındandır. Gönüllü olarak yardım konuları açan üyelere destek sağlayan Destek Ekibi flamalı yetkili üyeleri ve her hafta düzenli konu açan yine şuan için gönüllü editörleri bulunmaktadır.

Merhaba, ilk öncelikle hoşgeldin MC-TR'nin açılımı ile başlayalım MC-TR; Minecraft Türkiye destek platformu olarak geçiyor.
Bir sorunun var ise plugin, skript destek ekibimiz en iyi şekilde ve en hızlı şekilde yardım ediyor.
Bir sorunun var ise rapor kısmına basarak bize bildirebilirsin ve en hızlı şekilde sana geri dönüşü sağlarız.
MC-TR forum platformunda aile ortamı üyelerimizin fikirlerini dikkate alan bir saygı değer forumuz.
Seninde buralarda iyi zaman geçirceğine eminiz.
İyi forumlar.

Minecraft oyunu ve daha bir çok şey ile ilgilenen bir forum sitesi.

Merhaba, ilk olarak forumumuza hoş geldiniz. Kısaca forumumuz Minecraft Rehber, yardımlaşma ve arkadaş bulma topluluğudur.

aramıza hoşgeldin ben de yeniyim ama tanıtım yerlerine yorum atamama nedenimi hala çözemedim 10 mesaj diyen oldu artık bakacağız :D

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl