Tasarım Selam Yine Ben ve Yeni Çizimlerim >w<

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Violet Evergarden

From bottom of my heart "I Love You"
Elmaslar
702

Discord:

Violet Evergarden#9379

Selam bir süredir yeni şeyler denemeye çalışıyorum. Eski çizim stili artık sıktığından ve uzun zaman aldığından daha tatlı şeyler çizmeye karar verdim. Umarım bu stili seversiniz eleştirilerinizi bekliyorum :)

Not: İlk çizim hariç diğerleri sketch (taslak) halindedir. Onları temize geçirmeye üşendim -w-
Peace (Yeni Stil).png
Couple (Yeni Stil).png
Chibi Angel.png

Gerçekten harika, takip ediceğimi öncedende söylemiştim sizi çizimleriniz güzel eğer isterseniz bana ulaşabilirsiniz bu sayaede resimlerinizi renklendirmek isterim tabi sizede uygun ise :chopper: ᴀтяεαx™#0492

Gerçekten harika, takip ediceğimi öncedende söylemiştim sizi çizimleriniz güzel eğer isterseniz bana ulaşabilirsiniz bu sayaede resimlerinizi renklendirmek isterim tabi sizede uygun ise :chopper: ᴀтяεαx™#0492
Maalesef proje dosyalarını paylaşmak istemiyorum ancak renklendirirsen benim için sorun olmaz.Renklendirdiğin zaman beni etiketlemeyi unutma ;)

Nasıl anime kızı çizilir:

1-
Basit bir daire çizin
2- Dairenin içine iki adet geoit çizin.
3- Kalan dokunuşları ekleyin.

İşte anime kızı çizmek bu kadar kolay! Şakayı bir kenara bırakırsak çok başarılı bir çalışma olmuş. Özellikle de skeçlerindeki ufak rötuşlar çok hoşuma gitti. Yakında bir yerde ismini görürsem kesinlikle şaşırmam. Başarılarınızın devamını dilerim.​

İçlerini de boyasan çıtırın instası :D
Renkler korkunç :c

1-
Basit bir daire çizin

İşte anime kızı çizmek bu kadar kolay! Şakayı bir kenara bırakırsak çok başarılı bir çalışma olmuş. Özellikle de skeçlerindeki ufak rötuşlar çok hoşuma gitti. Yakında bir yerde ismini görürsem kesinlikle şaşırmam. Başarılarınızın devamını dilerim.​
Teşekkürler ufak ufak kendimi geliştirmek için çabalıyorum umarım bir yerlere gelebilirim ;)

1-
Basit bir daire çizin

Sketch'dir o skeç olsa duramazsın :) Ciddi konuşacak olursak gerçekten başarılı çizimler, umarım daha iyi yerlere gelebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl