Selam Olsun!

Nierstein

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
Nierstein
Bir foruma uğramayalı çok uzun zaman olmuş... Öncelikle herkese selam olsun.
Biraz kendimden bahsedeyim, on sekiz yaşında bir insan evladıyım. Sevdiğim diziler; Akasya Durağı, Ezel, Aynalı Tahir, Cennet Mahallesi.
2010 yılının Haziran ayında Minecraft ile tanıştım, 1.9 çıktığından beri, yani neredeyse 5 senedir oyunla pek aram yok.

Dokuz yıldır bilişim ile yakından ilgileniyorum. Yazılım bilgim daha çok web üzerine dayalı;
Php, Js, Java, dillerine hakimim. Web güvenliği üzerinde ileri düzey bilgi sahibiyim

Karantina günlerinde zaman pek geçmiyor... Aranızda yeniyim, umarım bana ayrılan süre, çok kısa değildir...

Aramıza tekrardan hoşgeldiniz ozaman :-)

Aramıza tekrardan hoşgeldin umarım karantina günlerinde güzel günler geçirirsin. :)

Eh o zaman uzun sürenin ardından tekrardan aramıza hoş geldiniz. Sizleri tekrar burada görmek beni sevindirdi ki iyi forumlar dilerim ;) :8

Hoş geldiniz!! :-) <3

Aramıza tekrardan hoşgeldiniz ozaman :-)
Aramıza tekrardan hoşgeldin umarım karantina günlerinde güzel günler geçirirsin. :)

Eh o zaman uzun sürenin ardından tekrardan aramıza hoş geldiniz. Sizleri tekrar burada görmek beni sevindirdi ki iyi forumlar dilerim ;) :8
Hoş geldiniz!! :-) <3
Var olun, hoş bulduk^ ?

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl