Yardım Selam mctr ailesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rizzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 84

rizzy

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
3
Minecraft
Rizzy

Discord:

Rizzy

Latest Log Dosyası
.
Spark Rapor Linki
.
Merhaba dev’lerim size sormak istediğim bir sorum var oyuncu lobby giriş yaptı oradan rtp atark smp girdi sonra çıktı fakat tekrardan girdiğinde spawn doğuyor ve en son kaldığı yere gidemiyor gitmesi için ne yapmam lazım bütün yolları denedim yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba dev’lerim size sormak istediğim bir sorum var oyuncu lobby giriş yaptı oradan rtp atark smp girdi sonra çıktı fakat tekrardan girdiğinde spawn doğuyor ve en son kaldığı yere gidemiyor gitmesi için ne yapmam lazım bütün yolları denedim yardımcı olursanız sevinirim
hangi eklentileri kullanıyorsun :d

Merhaba, "Lobiden giriş yaptı, rtp atıp smpye geçti" derken hepsi aynı sunucu üzerine mi kurulu? Yoksa lobi ve smp sunucuları farklı mı? Tam plugin listesini de atmanız iyi olur.

Son düzenleme:
Yardım isterken keşke detay verseydin. Eğer birden fazla sunucu söz konusu ise, sadece SMP sunucusunun plugin listesini atar mısın, bahsettiğin her şey aynı sunucu içerisindeyse kullandığın tüm spawn eklentilerinde ki(randomtp hariç) spawnı kaldıracağım ve sana tazesinden güzel bir skript vereceğim sorunsuz çalışması için. Oyuncu sadece ilk girişte spawn'da doğacak, sonra ki girişlerinde olduğu yerde kalacak.

JavaScript:
options:
    prefix: &8[&6Spawn&8] &r

command /setspawn:
    aliases: /ilkgirisspawn
    permission: ilkgiris.setspawn
    permission message: {@prefix}&cBu komutu kullanmak için yetkin yok.
    executable by: players
    trigger:
        set {ilkgiris::spawn} to location of player
        send "{@prefix}&aİlk giriş spawnı bulunduğun konuma ayarlandı."

on first join:
    wait 2 ticks
    if {ilkgiris::spawn} is set:
        teleport player to {ilkgiris::spawn}
        send "{@prefix}&aSunucuya hoş geldin!"
    else:
        send "{@prefix}&eİlk giriş spawnı henüz ayarlanmamış."

on join:
    if player has played before:
        wait 2 ticks
        if {ilkgiris::son-konum::%uuid of player%} is set:
            teleport player to {ilkgiris::son-konum::%uuid of player%}

on quit:
    set {ilkgiris::son-konum::%uuid of player%} to location of player

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl