Selam Golden Retriever Köpek!

LORD*HEAVEN

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
44
Minecraft
Flamestic
Selam!
Köpek almayı düşünüyorum da çok severim köpekleri fakat ailem izin vermiyor sizce ne yapabilirim? Bahçemiz var güzel bir kulübe yapsam her gün dışarı çıkarsam sıkıntı olur mu hayvan severler in sorularını bekliyorum.

Bence pek bir sıkıntı olmaz. Özellikle son olan olaylardan sonra. Bende yavru bir kangal almayı planlıyorum ama hayırlısı :D

Bahçeniz varsa bu fırsatı değerlendir hemen :D

Bahçeniz varsa bu fırsatı değerlendir hemen :D
Cevapladığınız için teşekkürler. Bilginiz var ise birkaç soru soracağım. Araştırdım köpeği, çok iyi diyorlar sadık diyorlar ne kadar doğru bilemem. Kulübede baksam her türlü konforunu sıcaklık falan kışın üşümez değilmi?

kulübeye bi kapı yaparsın üşümez ya olmadı bi yalıtım yaparsın ben evimde besledim golden çok sadık bir köpek

Selam!
Köpek almayı düşünüyorum da çok severim köpekleri fakat ailem izin vermiyor sizce ne yapabilirim? Bahçemiz var güzel bir kulübe yapsam her gün dışarı çıkarsam sıkıntı olur mu hayvan severler in sorularını bekliyorum.
Dışarda beslemen sorun çıkarmaz bence. Benimde pekinez cinsi köpeğim var bahçede besliyorum şahsen. Tek dikkat etmen gereken yağmurlu havalarda yaptığın yuvanın köpeği ıslatmaması veya üşütmemesi.

Dışarda beslemen sorun çıkarmaz bence. Benimde pekinez cinsi köpeğim var bahçede besliyorum şahsen. Tek dikkat etmen gereken yağmurlu havalarda yaptığın yuvanın köpeği ıslatmaması veya üşütmemesi.
Evet bir tane çatı yaptım birde küçük çatı yapıcağım köpükler ile yalıtımı yapınca sanırım bişe olmaz.

Evet bir tane çatı yaptım birde küçük çatı yapıcağım köpükler ile yalıtımı yapınca sanırım bişe olmaz.
Ona göre yuvanın önünü de kapat ki rüzgarın yönüne doğru yağmur girmesin içine.

Ona göre yuvanın önünü de kapat ki rüzgarın yönüne doğru yağmur girmesin içine.
Şeffaf folyo ile kesip kapısını yapıcam kapısı da duvara doğru bakıcak ordan soğuk da girmez. Teşekkür ederim.

Cevapladığınız için teşekkürler. Bilginiz var ise birkaç soru soracağım. Araştırdım köpeği, çok iyi diyorlar sadık diyorlar ne kadar doğru bilemem. Kulübede baksam her türlü konforunu sıcaklık falan kışın üşümez değilmi?

Dayımda var ismi oscar

Yağmur ve rüzgardan iyi korumalıki alacağın köpek hasta olmasın kendi ısıtabileceğı büyüklükte kulübe tabanı yerden biraz yüksek olursa daha iyi kuru bir kulübe olursa köpek rahat eder. Hastalanmaz

Ayrıca Kulübenin tabanına örtü gibi birşey serersen köpeğin kendini ısıtabilmesine yardımcı olur.

Dayımda var ismi oscar

Yağmur ve rüzgardan iyi korumalıki alacağın köpek hasta olmasın kendi ısıtabileceğı büyüklükte kulübe tabanı yerden biraz yüksek olursa daha iyi kuru bir kulübe olursa köpek rahat eder. Hastalanmaz

Ayrıca Kulübenin tabanına örtü gibi birşey serersen köpeğin kendini ısıtabilmesine yardımcı olur.
Golden cinsi köpek sahipleneceğim. yavru iken nasıl boyutlarda yapmalıyım? Teşekkürler bu arada cevabınız için.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl