SektirCode Skript Editörü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mazlum2143

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
32

Discord:

elfen#1953

Kısa kesicem editörü bir frameworkü test etmek amacıyla yazdım fakat yinede eğer geri dönüş yapılırsa geliştirmeyi planlıyorum. Editörde bulunan özellikler;
  • Kod tamamlama
  • Syntax vurgulayıcı
  • Ayarlanabilen yazı boyutu ve font türü
Ayarlar kısmında şuanlık kullanabileceğiniz 3 bölüm var bunlar;
  • Yazı boyutu
  • Font türü
  • Menü durumu
Font türü: Sisteminizde bulunan herhangi bir yazı tipinin adını yazabilirsiniz.
Menü durumu: Kod yazarken size sorun teşkil ediyorsa, sadece mouse ile üzerine gelince görünmesini sağlayabilirsiniz.

Syntax vurgulayıcılar 3 ana grupta bulunmakta bunlar;
  • Koşullar
  • Eventler
  • Temel İfadeler
olmak üzere 3 e ayrılmaktadır. Herhangi bir tamamlama eklenmesini istiyorsanız hangi kısımda olması gerektiğini bana söylemeniz yeterli.

Skript bilmediğimden bazı kısımlar hatalı olabilir, bana discord adresimden ulaşıp bildirebilirsiniz.

CTRL + Space = kod tamamlama penceresini açar.
CTRL + S = bulunduğunuz dosyayı kayıt eder.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Discord: elfen#1953

Son düzenleme:
Çok yararlı! Elinize sağlık.

Gerçekten forumun bu tür bir konuya ihtiyacı vardı. Senin sayende o da var. Eline koluna sağlık. Skript bilgini de geliştirirsen çok daha iyi yerlere geleceksin ve geleceğiz. <3

Herkes skript yazmak ister ve çoğu kişi yazamaz. Öğrenmek ve skript yazmayı ilerletmek istiyenler için efsane bir program olmuş.

Ellerinden öpüyorum çok güzel olmuş :)

Bunu yeni gördüğüm için pişmanım :( Eğer geliştirmeyi düşünüyorsun sana bir miktar bağış yapar, eklemen için güzel fikirler verebilirim.

Bunu yeni gördüğüm için pişmanım :( Eğer geliştirmeyi düşünüyorsun sana bir miktar bağış yapar, eklemen için güzel fikirler verebilirim.
Zaman bulursam çok farklı bir şekilde uygulamayı tekrar yazmayı planlıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl