Pluginin indirme linkini atar mısınarceon adlı plugine ihtiyacın var dostum, global mimari sunuculara gir ordan kendine arazi seç duvarını yap şematiğini al kendi sunucuna yapıştır
ZINKKK
kardınal2121
değerli bilginiz için teşekkür ederim meslektaşım..Ekli dosyayı görüntüle 276285
//set #simplex[25][green_concrete,green_concrete_powder,lime_concrete_powder]
bu kodu kopyala yapıştır yapın fotoğraftaki gibi bir arka plan elde edeceksiniz bu itemleri kendinize göre değiştirebilirsiniz sayıyı isterseniz deneme yanılma yöntemi ile azaltıp yükseltebilirsiniz.
Attığım resime bakmadın sanırım benim istediğim şekil bu değil.Ekli dosyayı görüntüle 276285
//set #simplex[25][green_concrete,green_concrete_powder,lime_concrete_powder]
bu kodu kopyala yapıştır yapın fotoğraftaki gibi bir arka plan elde edeceksiniz bu itemleri kendinize göre değiştirebilirsiniz sayıyı isterseniz deneme yanılma yöntemi ile azaltıp yükseltebilirsiniz.
kardınal2121
kendisi size kodları verdi ve istediğiniz blok ile değiştirin dedi denediniz mi hocamAttığım resime bakmadın sanırım benim istediğim şekil bu değil.
Evet konuda verilen tüm komutları denedim olmadı bana resimdeki gibi yuvarlak yuvarlak ve boşluklu yapan lazımkendisi size kodları verdi ve istediğiniz blok ile değiştirin dedi denediniz mi hocam
ZINKKK
CANIM BENİM boşluk istiyorsan air ekleyeceksin blokların yanına. İyi günler. Ve resimde boşluk yok akan lavı kapatmak için barrier kullanılmış.Evet konuda verilen tüm komutları denedim olmadı bana resimdeki gibi yuvarlak yuvarlak ve boşluklu yapan lazım
simplex komutu ile olmuyorCANIM BENİM boşluk istiyorsan air ekleyeceksin blokların yanına. İyi günler. Ve resimde boşluk yok akan lavı kapatmak için barrier kullanılmış.
brocla
hocam en kötü ihtimalle nether block ve farklı bi blockla yapın (toprak örneğin) sonra //replace dirt barrier şeklinde kullanabilirsiniz alt katman içinde komple bi lav çekebilirsiniz //set ilesimplex komutu ile olmuyor
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!