Çözüldü Şekilli duvar nasıl yapılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted User 836103

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Resimdeki gibi duvarı nasıl yaparım sanırım FAWE plugini ile yapılıyor #simplex #voronoi gibi komutları denedim ama bulamadım komutu.

1765097265529.webp

1765230629154.webp

//set #simplex[25][green_concrete,green_concrete_powder,lime_concrete_powder]

bu kodu kopyala yapıştır yapın fotoğraftaki gibi bir arka plan elde edeceksiniz bu itemleri kendinize göre değiştirebilirsiniz sayıyı isterseniz deneme yanılma yöntemi ile azaltıp yükseltebilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 276285

bu kodu kopyala yapıştır yapın fotoğraftaki gibi bir arka plan elde edeceksiniz bu itemleri kendinize göre değiştirebilirsiniz sayıyı isterseniz deneme yanılma yöntemi ile azaltıp yükseltebilirsiniz.
değerli bilginiz için teşekkür ederim meslektaşım..

Ekli dosyayı görüntüle 276285

Attığım resime bakmadın sanırım benim istediğim şekil bu değil.

kendisi size kodları verdi ve istediğiniz blok ile değiştirin dedi denediniz mi hocam
Evet konuda verilen tüm komutları denedim olmadı bana resimdeki gibi yuvarlak yuvarlak ve boşluklu yapan lazım

Evet konuda verilen tüm komutları denedim olmadı bana resimdeki gibi yuvarlak yuvarlak ve boşluklu yapan lazım
CANIM BENİM boşluk istiyorsan air ekleyeceksin blokların yanına. İyi günler. Ve resimde boşluk yok akan lavı kapatmak için barrier kullanılmış.

CANIM BENİM boşluk istiyorsan air ekleyeceksin blokların yanına. İyi günler. Ve resimde boşluk yok akan lavı kapatmak için barrier kullanılmış.
simplex komutu ile olmuyor

simplex komutu ile olmuyor
hocam en kötü ihtimalle nether block ve farklı bi blockla yapın (toprak örneğin) sonra //replace dirt barrier şeklinde kullanabilirsiniz alt katman içinde komple bi lav çekebilirsiniz //set ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl